Δήμος Ξηρομέρου: Αίτημα για οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο

Υπεβλήθη από την νέα δημοτική αρχή

             Στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου που έγινε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε από τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη ότι η νέα δημοτική αρχή κατέθεσε επίσημο αίτημα για έλεγχο των οικονομικών στοιχείων του Δήμου Ξηρομέρου, αυτό δηλαδή που είχε υποσχεθεί προεκλογικά............



           Έτσι λοιπόν θα ελεγχθούν τα οικονομικά πεπραγμένα του Δήμου Ξηρομέρου και κυρίως τι έχει συμβεί με τον πακτωλό απ’ ευθείας αναθέσεων, τις κατά σύστημα πολλές προφορικές εργασίες και προμήθειες, τον προϋπολογισμό του δήμου, τα έργα και οτιδήποτε άλλο προκύψει.
           Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία που ήρθαν εις γνώση της νέας δημοτικής αρχής, έδειξαν ότι ο δήμος Ξηρομέρου παραπαίει οικονομικά και αυτό δεν μπορούσε να περάσει έτσι.

Σχόλια

  1. Ας καθίσει ο Τριανταφυλλακης να κάνει τη δουλειά του για την οποία τον εξέλεξε ο κόσμος και για την οποία αμείβεται.
    Ολα αυτά περί ελέγχων είναι παραμύθια και δεν ξέρουν τι λένε και τι κάνουν απλά παραμύθια στον κόσμο.
    Ο κάθε Δήμος όπως και η κάθε μεγάλη επιχείρηση Α.Ε κτλ είναι υποχρεωμένοι να κλείνουν ισολογισμούς και μάλιστα από ορκωτούς λογιστές όπως γίνεται κάθε χρόνο.Έτσι λοιπόν ο δήμος ξηρομερου όπως και κάθε Δήμος έκλεισε τους ισολογισμούς του και από τη στιγμή που μπήκε η υπογραφή και σφραγίδα ΣΟΛ είναι όλα σωστά και τεκμηριωμένα.Τώρα αν προσπαθήσουν να μαγειρέψουν κάτι για το 2019 απλά για να κατηγορήσουν το Γαλουνη ίσως γίνει αλλά στο τέλος θα εκτεθούν.
    Και κάτι ακόμη,να μας πουν που κατέθεσαν για τον οικονομικό έλεγχο;
    Και κάτι τελευταίο,ο οικονομικός προϊστάμενος/λογιστής του δήμου κύριος Μασαλης είναι καταξιωμένος οικονομολόγος δεν έχει κάνει λάθη στους ισολογισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου