Άρχισε η εργολαβία συντήρησης της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Θέρμου (φωτο)

Με εντολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, άρχισε η εργολαβία συντήρησης της Εθνικής Οδού Αγρινίου – Θέρμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημάρχου Θέρμου, Σπύρου Κωνσταντάρα, στο facebook:
Με μεθοδική δουλειά και συνεργασία της δημοτικής αρχής Θέρμου και της περιφερειακής αρχής, με εντολή του Περιφερειάρχη κου Νεκτάριου Φαρμάκη η εργολαβία συντήρησης του δρόμου Αγρινίου -Θέρμου άρχισε απο το Θέρμο πρός το Αγρίνιο με εμφανή αποτελέσματα.
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαίρεσης παλαιού οδοστρώματος ,διπλή στρώση ασφαλτομίγματος,καθαρισμός πρανών και αποκλάδωση θάμνων ,διαγράμμιση της οδού , που δημιούργησαν ικανές συνθήκες πρόσβασης και ασφάλειας στους οδηγούς.
Μακάρι και στο παρελθόν η πίστωση του 1.5 δις δραχμές -τότε- από τα αντισταθμιστικά του Ευήνου να είχε διατεθεί με αφετηρία το Θέρμο ,γιατί σίγουρα θα είχαμε έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο.
Οι συγκρίσεις είναι χρήσιμος οδηγός για το μέλλον, ενόψει και του γεγονότος οτι επίκεινται δεύτερη εργολαβία 3.000.000 ευρώ ,για συνέχιση της συντήρησης της Ε.Ο Αγρινίου -Θέρμου, ώστε οι πολίτες και επισκέπτες της περιοχής να νιώθουν ασφάλεια.
#συνεργαζόμαστε_και_διεκδικουμε#

Σχόλια