Δήμος Ξηρομέρου:Το “Έργο” Επαναλαμβάνεται Και Φέτος Με Το Παζάρι Στον Κουβαρά


Η Δήμος Ξηρομέρου, αποφάσισε και φέτος την διεξαγωγή εμποροπανήγυρης στον Κουβαρά ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, παρά τις όποιες ενστάσεις εκφράστηκαν τα προηγούμενα χρόνια, κυρίως από την πλευρά της αντιπολίτευσης. 

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι  τα προηγούμενα χρόνια ακυρώθηκαν οι σχετικές αποφάσεις του Δήμου Ξηρομέρου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση ( 2014, 2015, 2016, 2017 ) και με ενδιαφέρον αναμένεται η φετινή.
Παρά τις ακυρώσεις των αποφάσεων, η εμποροπανήγυρη στον Κουβαρά όμως  διεξάγονταν κανονικά και το ίδιο φαίνεται ότι θα γίνει και φέτος, μιας και ήδη αρχίζει να στήνεται, παρά τις έντονες αντιδράσεις που είχαμε  κατά το παρελθόν και από τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου, ο οποίος είχε δηλώσει μάλιστα  ότι θα προσφύγει  στη Δικαιοσύνη, χωρίς όμως να έχει γνωστοποιήσει τις όποιες αποφάσεις! Η Εμποροπανήγυρη Κουβαρά  θα ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες φέτος από Δευτέρα 11 και θα τελειώσει Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2019. Μάλιστα αρκετοί σχολιάζουν πως όλα αυτά θα έπρεπε να ανακοινωθούν εφόσον πάρει τις σχετικές εκκρίσεις, διότι αν αυτό δεν συμβεί και λειτουργήσει ” αυθαίρετα” αν συμβεί οτιδήποτε τότε κάποιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν!

Σχόλια

  1. Λάθος κάνετε εκεί στο Αγρίνιο εμεις στο Ξηρόμερο γιορτάζουμε την μάχη που έδωσε ο Καραϊσκάκης στη θέση Λάσπη του Καρβασαρά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου