Δεντροφύτευση στον προαύλιο χώρο του σχολείου, με πρωτοβουλία της ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΕΤΟΥ Ξηρομέρου -ΦΩΤΟ

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, δενδροφύτευση μέσα στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Αετού, καθώς δεν υπήρχε σκιερό σημείο. 
       Η δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας της Κοινότητας Αετού (Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας), σε συνεργασία με το Δασαρχείο Αμφιλοχίας το οποίο προσέφερε για την υλοποίηση της εν λόγω δράσης τα δενδρύλλια και συμμετείχαν οι δάσκαλοι και οι μαθητές του σχολείου..........

            


           
 
           Ο χώρος γέμισε με μικρούς και μεγάλους εθελοντές, που με μεράκι και φροντίδα φύτεψαν τα δέντρα υπό την επίβλεψη των δασκάλων και με την παρουσία του προέδρου του Χωριού Τάκη Σταμάτη και του αναπληρωτή Προέδρου Βασίλη Κατσιγιάννη. 

          Τα παιδιά φύτεψαν και πότισαν με ιδιαίτερο ζήλο τα δέντρα (Λιγούστρα: αειθαλή φυτά, με λαμπερά φύλλα, όμορφο σφαιρικό σχήμα, με μεγάλη σκιά), χαρίζοντας στο προαύλιο του σχολείου μια διαφορετική όψη και υποσχέθηκαν να περιποιούνται τα δενδρύλλια για να αναπτυχθούν.
          Ο προέδρος του Χωριού Τάκης Σταμάτης ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη δενδροφύτευση και επιπλέον ευχαριστεί τον Θεόδωρο Κελεπούρη ο οποίος με το σκαφτικό του μηχάνημα (JCB) προσέφερε στήριξη και καθοριστική βοήθεια για την καλύτερη προετοιμασία του χώρου της δενδροφύτευσης.




























Σχόλια