Παναγιώτης Στάικος: παρατάθηκε η προθεσμία του Παζαριού κατά δύο ημέρες , χωρίς εμείς να έχουμε ιδέα

Βλέπουμε εδώ ο Κύριος Στάικος να καταγγέλλει την Δημοτική αρχή για παράταση κατά δυο μέρες του Ξηρομερίτικου  Παζαριού .

Ό Δήμαρχος είχε την ευγενή καλοσύνη να με ευχαριστήσει , που με την δικιά μου 14η ψήφο πέρασε το θέμα για την Νομιμοποίηση του Παζαριού Κουβαρά ( η οποία απόφαση αν και δεν ήταν σύννομη πήρε την έγκριση από την Αποκεντρωμένη ) και έτσι ο Δήμαρχος είπε πως για πρώτη φορά μπήκαν μετά από αυτή την απόφαση  στο ταμείο του Δήμου 45.000 ευρώ ,ενώ επί των κυρίων Σαμαρά και Γαλούνη έμπαιναν λιγότερα ποσά ( αλλά τότε υπήρχαν και άλλες δυσκολίες ,  αφού γινόντουσαν και ενστάσεις από το Επιμελητήριο Αγρινίου και τον Δήμο Αγρινίου , γιατί θα πρέπει να λέμε όλες τις αλήθειες και όχι να επαιρόμαστε  για διαφορετικές συνθήκες και εποχές .!!!
Είπα τότε ύστερα από σχετική ερώτηση μου , πως η πιάτσα , η οποία είναι μια <έντιμη  πόρνη > , που όταν κάνει την δουλειά της βγάζει στην σέντρα  τους έχοντας μη καθαράς χείρας .
Έτσι η πιάτσα βοά και φώναζε δυνατά πως πήγανε σε μαύρες σακούλες 25.000 ευρώ μαύρα  και μην μου ζητήσετε  στοιχεία για τα μαύρα , γιατί και για τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαγεωγρόπουλο  δεν υπήρχαν στοιχεία για πάνω από 10 χρόνια .
Και η πιάτσα βοά  και φωνάζει κλέφτες –κλέφτες .!!!!
Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ , πως ο αφιλοχρήματος γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης  που ξέρω χρόνια, ότι έκλεψε χρήματα που ανήκαν στον Δήμο , αφού παρατάθηκε η προθεσμία του Παζαριού κατά δύο ημέρες , χωρίς εμείς να έχουμε ιδέα και οι Παζαράδες τις δυο τελευταίες ημέρες, που έκανε καλό καιρό, κονόμησαν όλο το πακέτο και φρόντισαν να πουν  το ευχαριστώ με 25.000 ευρώ μαύρα.!!

Σχόλια

  1. τα μαυρα και τα ασπρα αλλου

    θα θελατε πολλοι να ειναι ετσι αλλα δεν ειναι ολοι ιδιοι

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 50.000 μαύρα κ ούτε αστυνομία θέλουμε στα πόδια μας ούτε εφορία κ φύγανε όλα τα κλεμμένα από το Ζεφύρι έκανε έλεγχο η αστυνομία η εφορία σε ένα τέτοιο μεγάλο παζάρι ξέρει να μας πει κανείς από σας που ψηφίζεται κ τρώτε χόρτα ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου