Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ξηρομέρου με τρεις επίκαιρες Ερωτήσεις από τον Αρχηγό της Αντιπολίτευσης Ερωτόκριτο Γαλούνη στον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου , πριν την έναρξη του υπήρξαν τρεις ερωτήσεις απο τον Αρχηγό της αντιπολίτευσης Ερωτόκριτο Γαλούνη στον δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη .

1)Πρώτη Ερώτηση
Ερωτόκριτος Γαλούνης  Κύριε Δήμαρχε ενημερώστε μας για την έλευση μεταναστών στον δήμο μας αν αληθεύουν αυτά που ακούγονται για την εγκατάσταση τους στον Αστακό και στο Μύτικα .

Δήμαρχος Απάντηση επίσημα δεν γνωρίζουμε κάτι.

2)Δεύτερη Ερώτηση

Ερωτόκριτος Γαλούνης ποια η θέση της Παράταξης σας στο θέμα της φιλοξενίας μεταναστών στο δήμο μας ;

Απάντηση 
Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης δεν απαντήθηκε το Ερώτημα αυτό 

3) Τρίτη Ερώτηση 
Υπάρχει μελέτη 2.500.000 για τις θεομηνίες στον δήμο μας μελέτη 400.000 για τον αγωγό ύδρευσης της πόλης του Αστακού και για τον  δρόμο Αστακός  Πλατυγιάλι .
Έχουν υποβληθεί τα αιτήματα στην Γενική Γραμματεία Υποδομών , στο υπουργείο Εσωτερικών απο την ΣΑΕ 055, και απο την περιφέρεια. 
Ποιες οι απαντήσεις απο τις προαναφερόμενες υπηρεσίες;

Απάντηση 
Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης  είναι όλα αρνητικά άλλα μας υποσχέθηκαν οτι θα τα δουν στο μέλλον 

Σχόλια

  1. Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τα τέλη συντήρησης νεκροταφείων που αποστέλλονται στους δημότες για πληρωμή και καλόν είναι να διευκρινιστούν κάποια πράγματα.

    Δυνάμει του Ν. 1080/1980 «περί προσόδων των ΟΤΑ» καθορίζεται ότι τα δημοτικά τέλη για τις υπηρεσίες των δήμων καλύπτουν όλες γενικά τις ετήσιες δαπάνες στις οποίες υποβάλλεται ο Δήμος για τη συντήρηση ή βελτίωση των έργων και τη λειτουργία της αντίστοιχης υπηρεσίας. Τα τέλη αυτά σύμφωνα με τα όσα διαλαμβάνονται στις διατάξεις του Ν. 2503/97, έχουν ανταποδοτικό χαρακτήρα και το ύψος των καθορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Τα τέλη αυτά για το δήμο μας είναι 10 ευρώ το χρόνο για κάθε οικογενειακή μερίδα (όχι για κάθε πρόσωπο) και αφορούν τις δαπάνες καθαριότητας και συντήρησης των νεκροταφείων του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11.49 ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ??? ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ!!!! ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΟΥ ΑΡΘΡΟ 365!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου