Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές του 2/Θ Δημοτικού Σχολειού και του 1/Θ Νηπιαγωγείου Χρυσοβίτσας




Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές του 2Θ Δημοτικού Σχολειού και του 1/Θ Νηπιαγωγείου Χρυσοβίτσας
πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία, την Δευτέρα 23/12/2019. Η συμμετοχή γονέων και λοιπών επίτιμων καλεσμένων ήταν μεγάλη. 
    Την έναρξή έκαναν οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου στις 9 το πρωί παρουσιάζοντας στο δικό τους χριστουγεννιάτικα διαμορφωμένο χώρο, ποιήματα, τραγούδια και μικρά σκετσακια. 
Μια αξιοπρεπέστατη γιορτή, σε ένα πλήρως ζεστό και χριστουγεννιάτικα διαμορφωμένο περιβάλλον.  Ακούστηκαν τραγούδια από τη χορωδία, ποιήματα.
Τελειώνοντας τα παιδιά, που ήταν και το επίκεντρο της ημέρας, πραγματοποίησαν ανταλλαγή δώρων, στα πλαίσια ενός κλίματος συνεργασίας και ομαδικότητας. Όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, διάβασαν ευχές προς τον κόσμο και αντάλλαξαν τα χρόνια πολλά.
 Το αποκορύφωμα της χαράς των μικρών μαθητών, όμως, έγινε τη στιγμή που δόθηκαν τα δώρα του πολιτιστικού συλλόγου  Χρυσοβιτσάνων Τα κόροντα απο το μέλος του διοικητικού συλλόγου Αλέξανδρου Σάββα.
Ακόμη τα γλυκίσματα που διανεμήθηκαν ήταν προσφορά του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων τα κόροντα 
Τα διάχυτα χαμόγελα και η ικανοποίηση της έκπληξης πέρασαν σαν αλυσιδωτή αντίδραση σε γονείς και λειπούς παρευρισκομένους κάνοντάς τους να ξεχάσουν για λίγο τις δυσμενείς συνθήκες της σημερινής πραγματικότητας.
   Σε μια εποχή που η κρίση δυσκολεύει τα όνειρα γονέων και παιδιών. 
Χαιρετισμούς και ευχές απηύθυναν  ο Πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Χρόνης και το μέλος του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Τα Κόροντα Αλέξανδρος Σάββας .
Εδώ να τονίσουμε την σημαντική προσπάθεια των δασκάλων και της νηπιαγωγείου για τον συντονισμό της όμορφης Χριστουγεννιάτικης Γιορτής.

Το σχολειό της Χρυσοβίτσας, μέσα από τη γιορτή του, κατάφερε να χαρίσει χαμόγελα, σιγουριά και αισιοδοξία. Βροντοφωνάζουμε λοιπόν και εμείς μαζί του, Χρόνια Πολλά, με υγεία και ευτυχία. 
Ειρήνη σε όλο τον κόσμο. 






















Σχόλια