Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δυτική Ελλάδα: Αστυνομικός κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από 65χρονη! – Αθωώθηκε μετά από πέντε χρόνια! Πολλές οι περιπτώσεις φέρνουν σε δύσκολη θέση την ΕΛ.ΑΣ.


Δεν έχει τέλος φαίνεται η … ταλαιπωρία Αστυνομικών στην Πάτρα, που βρίσκονται μπλεγμένοι χωρίς να το θέλουν!
Μάλιστα όπως λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χάρης Τσίτσικας, “έχουμε συναδέλφους που “τρέχουν” στα δικαστήρια χωρίς να ευθύνονται, γεγονός που όχι μόνο είναι ψυχοφθόρο αλλά μπορεί να λειτουργήσει και ανασταλτικά στα καθήκοντά τους, να φοβούνται την επόμενη φορά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα περιστατικό…”, σημειώνει ο πρόεδρος της ένωσης, προσθέτοντας ότι η δικαστική περιπέτεια ως γνωστόν στην Ελλάδα, κρατά χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία του Σώματος.
Οι περιπτώσεις είναι πολλές. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση που ανέφερε ο κ. Τσίτσικας: “Μεταξύ άλλων, συνάδελφος αστυνομικός, μετέφερε στο τμήμα με το υπηρεσιακό όχημα μια 65χρονη η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα. Ξέρετε τι έγινε μετά; Ο αστυνομικός μηνύθηκε για σεξουαλική παρενόχληση! Μπορείτε να το φανταστείτε;”. Συνεχίζοντας ο κ. Τσίτσικας, αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που ήλθε ο συνάδελφός του, ο οποίος αθωώθηκε μετά από πέντε χρόνια!
Πολλές ακόμη περιπτώσεις έχουν φέρει, στα δικαστήρια αστυνομικούς με μηνύσεις εις βάρος τους.

Σχόλια