Στην προμήθεια δύο μεταχειρισμένων οχημάτων προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου με την γνώστη πλέον μέθοδο της απευθείας ανάθεσης !!!


Στην προμήθεια δύο μεταχειρισμένων οχημάτων προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου, βάσει  του άρθρου 55 του Ν. 4554/2018, άρθρο 3Α «Ρύθμιση θεμάτων δωρεών προς φορείς δημόσιου φορέα».
Πρόκειται για ένα απορριμματοφόρο και ένα καλαθοφόρο, τα οποία προμηθεύτηκε ενεργοποιώντας την δωρεά του «Κοινωφελούς Ιδρύματος ΛΑΤΣΗ – EUROBANK EFG, 2008».
Η προμήθεια έγινε,  με την γνωστή μέθοδο της απευθείας ανάθεσης .
Προμηθευτής ο ίδιος και τα χρήματα το ίδιο ποσό και για τα δύο οχήματα, 24.800 Ευρώ το κάθε όχημα .
Τα συμπεράσματα δικά σας .......
Δείτε εδώ και εδώ τις δύο προμήθειες.

Σχόλια

  1. Καλά 24.800 το ένα καμία εκπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς είναι ξεκάθαρα τα συμπεράσματα .
    Το πεχνίδι ήταν στημένο και από πριν ξεπουλημένο ,δεν λέει εκείνο το γνωστό τραγούδι .
    Χα χα χα χα .!!!
    Ε το κάτι τις για τον νεοκομμένο καφέ να πιούμε στην υγειά των δυο μηχανημάτων και εμάς των χαζών δημοτών ,που με το νέο και έντιμο θα απολαμβάναμε μόνο δημοπρασίες .
    Τουλάχιστον να λειτουργήσουν για μέχρι την λήξη της θητείας τους ,στην οποία θα πάνε στο καλό και να μην είναι αραγμένα στα συνεργεία και πληρώνουμε και από πάνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΩΡΕΑ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. ΦΤΑΝΑΝΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ. Η ΑΓΟΡΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΙΜΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΙΛΑΝΕ???
    50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΗΦΗ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΟΣΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ. ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΗΦΗ ΚΑΝΔΗΛΑΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΥΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΚΗΦΗ Κανδήλας αν λειτουργήσει και λέω αν γιατί δεν γνωρίζω τις προθέσεις της νέας διοίκησης θα φιλοξενεί 20 υπερήλικες συνδημότες μας και θα επιχιρηγηται με 80.000 ευρώ κάτι ανάλογο με τα ΚΔΑΠ.
      Είχαν σχέδιο αυτοί που το έφτιαξαν

      Διαγραφή
    2. Θα φανεί σύντομα το σχέδιο της νέας αρχής στον νέο προϋπολογισμό, τον καθαρά δικό της. Τοτε θα δούμε τις προθέσεις της , το σχέδιο της, την αλλαγή που περιμένουμε όλοι γιατί μέχρι τώρα όλα ίδια αλλά και το κατά πόσο θα σεβαστεί τα προηγούμενα.

      Διαγραφή
  4. Μήπως μπορεί να μας δείξει εκείνος ο καλός φίλος 9:55 καμία άλλη προσφορά και ποια μηχανήματα και πόσο προσέφεραν οι άλλοι με μηχανήματα .Αν ήταν ακριβότερα και ποια μάρκα ή ηλικίας ήταν αυτά ;
    Μα καλά μας πιστεύετε ότι είμαστε μακάκες ;
    Το παιχνίδι ήταν από πριν πιστεύω και όπως λέει και ο μέγας Μητροπάνος τόσα δίνω ποσά θες στην τιμή περιλαμβάνεται και ο καφές .
    Ουστ ρε .
    Αυτό είναι το νέο ;
    Αμέστε και ........ κομπλεξικά νούμερα της δεκάρας και του φτηνού καφέ ,όπως και της σακκούλας από το παζάρι του Κουβαρά .
    Για να μην σας σούρω και άλλα χρονιάρες μέρες .
    Η πιάτσα η πουτ@να ξέρεις τι λέει .
    Για το σκουπιδιάρικο ,αν δεν είναι για πέταμα στα σκουπίδια και άσε το γραφείο τύπου τους το ΜύτικαςPress να ντελαλάει ότι θέλει ,είναι κσλή αν είναι καλό ,αν είναι για πέταμα όμως θα το δούμε .
    Το περονοφόρο λέει η πιάτσα είναι πανάκριβο και μέσα στο κουβούκλιο έχει πολλές σακκούλες χοντροκομμένο καφέ .
    Κατάλαβες γλύφτη του Τριανταφυλλάκη και της κουτοπόνηρης παρέας του .
    Αει λοιπόν και κάνε τσίτσια σου και άφησε μας εμάς στην ησυχία μας και τα νέα παιδιά στο φαγοπότι τους .
    Καληνύχτα αγοράκι ,που θες να κανείς και τον ξύπνιο μάγκα .
    Ουστ ρε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου