Η Ανάρτηση Καραπάνου Για Την Αναβάθμιση Του ΔΑΚ Μεσολογγίου Και Οι Ανησυχίες Διαμαντόπουλου

Εγκρίθηκαν και υπογράφηκαν σήμερα από τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη οι προτάσεις μας για αναβάθμιση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων στο ΔΑΚ Μεσολόγγιου ύψους 1.000.000 ευρώ
Με προγραμματισμό και σκληρή δουλειά έρχεται πάντα ο στόχος!!!
Έρχονται σύντομα και άλλες εγκρίσεις από μελέτες που κατέθεσε η Δημοτική μας αρχή!! Να ευχαριστήσω τον υφυπουργό και φίλο Λευτέρη Αυγενάκη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Σπηλιο Λιβανο για την βοήθεια τους !!!
Η απόφαση περιλαμβάνει,αντικατάσταση ταρτάν στίβου,αντικατάσταση φθαρμένου χλοοτάπητα με τεχνικό χλοοτάπητα και βελτίωση του φωτισμού!!!! αναφέρει  σε ανάρτησή του στο F/B ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος.
Εν τω μεταξύ ο Αντιδήμαρχος Μεσολογγίου, Σπύρος Διαμαντόπουλος  δεν αφήνει ασχολίαστη την ανάρτηση Καραπάνου και αναφέρει  στα social media ” παρακολουθώ βιαστικές ανακοινώσεις πρώην..που άφησαν μόνο τίτλους έργων με ανύπαρκτες μελέτες ..”
  • Αναλυτικά η ανάρτηση-απάντηση του Σ. Διαμαντόπουλου
“Προσωπικά ως άνθρωπος του αθλητισμού και αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων, περισσότερο με ανησυχεί πως θα καλυφθούν οι έκτακτες προκύπτουσες αθλητικές ανάγκες,
α) ασφαλείας πχ αντικατάσταση μη ασφαλών κερκίδων ( ΔΑΚ Μεσολογγιου, ενδεχομένως ΔΑΚ Αιτωλικού )
Β) κατασκευή νέου κλειστού γηπέδου αν το υπάρχον δεν «μπορεί» να καλύψει τις προϋποθέσεις διεξαγωγής αγώνα πχ άνοδος Χαρ. Τρικουπη στην Α1
Γ) δημοτικο κολυμβητήριο βιώσιμο και ενεργειακά αυτόνομο,
Δ) εγκαταστάσεις στις Οινιαδες που δεν είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας..
Παρά να παρακολουθώ βιαστικές ανακοινώσεις πρώην..που άφησαν μόνο τίτλους έργων με ανύπαρκτες μελέτες και ανακοινώσεις για εφημερίδες..
Είμαι πεπεισμένος οτι, οι βουλευτές του νόμου μας, η περιφερειακή αρχή και ο Δήμος,
θα εξασφαλίσουν στους δημότες και τους συλλόγους τα απαραίτητα και ασφαλή μέσα για να μπορούν να καλλιεργούν τον αθλητισμό προσβλέποντας στα νιάτα..
Ο Υπουργός και ο Δήμαρχος μας σύντομα θα συναντηθούν και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους Συλλόγους και τα παιδιά μας..
..γιατί το Μεσολόγγι είναι η μοναδική πρωτεύουσα της χώρας χωρίς στίβο, φωτισμό, WC, ασφαλή κερκίδα, γήπεδο ποδοσφαίρου και σε λίγους μήνες με ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ στην Α1 η οποία ενεργοποιεί αυτόματα νέες ανάγκες..
Μπράβο στην προηγούμενη κυβέρνηση που ενέταξε 1.660.000€ για αθλητικά έργα ( ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 600.000€ – Ενεργειακή αναβάθμιση κλειστού γηπέδου 1.000.000€ – αντικατάσταση οροφής κλειστού γηπέδου 60.000€ )
Μπράβο και στο σημερινό υπουργό που υπέγραψε άμεσα το προ ημερών αποστολής φάκελο μερικής κάλυψης των ανωτέρω..
Μιας και οι ανάγκες είναι πολλες..
Καλή πρωτοχρονιά και πολλά έργα για τον τόπο μας..
τα έργα μένουν.. οι δημοτικές αρχές και οι κυβερνήσεις αλλάζουν..”

Σχόλια