Παράπονα για τον ανύπαρκτο στολισμό στον Δήμο Ξηρομέρου


Τα παράπονά τους εκφράζουν οι πολίτες του δήμου Ξηρομέρου για τον ανύπαρκτο στολισμό της πόλης του Αστακού αλλά και των κοινοτήτων.

Εδώ να πούμε οτι πέρσι έγινε στολισμός στον Αστακό και η κοινωφελής επιχείρηση έφερε Χριστουγεννιάτικο Πάρκο Τρενάκι, Παγοδρόμιο ,Σπιτάκια και εκδηλώσεις απο τα ΚΔΑΠ στο κλειστό Γυμναστήριο.
Κ έχει έρθει η στιγμή μεταγενέστερα της κρίσης που για άλλη μια φορά ένας Αστακός πλησιάζοντας Χριστούγεννα να βρίσκεται μέσα στον σκοταδισμό κ αμέλεια με καινούργια διοίκηση να φαίνεται σαν ένα πλοίο χωρίς καύσιμα....Τα καύσιμα τα χρησιμοποίησαν οι προηγούμενοι κ τους τελειώσαν κ οι καινούργιοι δεν έχουν ούτε για το λαμπάκι απ το ψυγείου του πλοίου.
Απορία μας δηλ κάθε φορά που θα μπαίνει καινούργιος καπετάνιος στο πλοίο που λέγεται Αστακός δεν θα μπορεί να κινηθεί? Δηλ για το μίσος που βγάζει ο κάθε καπετάνιος( που πέφτει απ τον θρόνο) θα πετάει κ τα καύσιμα στην θάλασσα για εκδίκηση? Κάθε φορά δηλ την διαμάχη.κόντρα, μίσος ,δεν ξέρουμε πως άλλο να χαρακτηρίσουμε την κατάσταση αυτή που γίνεται κάθε 4 ετια θα την πληρώνει το πλήρωμα? Δηλ αν ήταν οι εκλογές κάθε 2 χρόνια τι θα γινόταν? Υπάρχει τιμωρία για αυτή την ασυδοσία? Ο κάθε καινούργιος καπετάνιος θα κάθεται να κοιτάζει το πλοίο μόνο κ θα περιμένει να του φέρουν καύσιμα πριν πέσει στα βράχια? Έλεος κ πάλι έλεος... Κρίμα κ πάλι κρίμα... Ένα στόλισμα να δώσουμε λίγο φως στον τόπο μας δεν είναι κ μεγάλο εγχείρημα...Κύριοι οι προηγούμενοι κρίθηκαν.
Θα κριθείτε κ εσείς.
Καλές γιορτές αν κ φτωχικές απ το πλήρωμα.


Σχόλια

  1. Ακριβώς! Ο προηγούμενος δήμαρχος στόλισε αλλά τους λογαριασμούς δεν τους πλήρωσε. Τους άφησε για τους επόμενους! Κοινωνική πολιτική με φέσι στο δήμο, σε επιχειρήσεις και στις πλάτες του πολίτη δεν χρειάζεται! Θα υπερηφανευεστε για αυτά που φτιάξατε αλλά πληρώσατε, όχι για αυτά που φεσοσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά βαλτε κανα λαμπάκι να χαρούν τα παιδάκια που μαυρίσατε τον Αστακό φέτος και αστέ το παραμύθι και τη λάσπη .....Μια χαρά όλα πληρώθηκαν τα περσινά στην ώρα τους και αυτό πονάει πολύ !

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου