Και εγένετο φως. Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Δήμο Ξηρομέρου.


Και ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Δήμο Ξηρομέρου ... παραλίγο κατόπιν εορτής... Και φωταγωγήθηκαν τα δέντρα και να οι σύλλογοι να παρελάσουν και να οι ιδιώτες και να οι επαγγελματίες να δουλεύουν νύχτα μέρα για να προλάβουν ...
Όμως μας γεννιούνται ερωτήματα πολιτικής, νομικής και ηθικής τάξεως γιατί ο Δήμος ανήκει στους δημότες, ούτε σε συλλόγους ,ούτε σε πρόσωπα,ούτε σε ιδιώτες.
Κύριο ερώτημα ποιοι είναι οι διοργανωτές των Χριστουγέννιατικων εκδηλώσεων ???είναι ο Δήμος, είναι η Κοινωφελής επιχείρηση είναι το ΝΠΔΔ , οι ιδιώτες , οι σύλλογοι???ποιος? Χάσαμε τη μπάλα... Που είναι οι σχετικές αποφάσεις να μας διαφωτίσουν γιατί πέρα από το νομικό πρόσωπο δεν βλέπουμε τίποτα και πουθενά. Υπάρχουν προσκλήσεις για προμηθευτές Χριστουγεννιατικων ειδων ; Πάλι δεν βλέπουμε τίποτα...

Με ποιον τρόπο υπάρχει συνδιοργάνωση η διοργάνωση εκδηλώσεων?? με χρήματα? Με τη συμβολή του προσωπικού? Με αγορά ειδών και δωρεά τους? Πώς ο Δήμος και τα νομικά του πρόσωπα συμμετέχουν η διοργανώνουν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις?
Το κόστος των εκδηλώσεων ποιον θα βαρύνει? Όπου κάτσει η μπίλια?
Με ποια απόφαση ιδιώτες επαγγελματίες εργάζονται για να στολίσουν το Ξηρόμερο? Υπάρχει σχετική αναθεση? Η πρόκειται για εθελοντές?

Και όχι δεν μας αρέσει η μιζέρια και η γκρίνια και ούτε θέλουμε να χαλάσουμε αυτή την ωραία ατμόσφαιρα αλλά εδώ αναφερόμαστε σε ζητήματα νομιμότητας.
Δεν γίνεται να κατηγορείται η προηγούμενη αρχή για προφορικές αναθέσεις και να γίνονται διακοπές διαταγών,
πληρωμής την ίδια ώρα που το προφορικό περνάει μπροστά από τα μάτια μας με 200 χλμ.
Επιφυλασσόμεθα για κινήσεις εθελοντισμού που εκεί θα πούμε μπράβο.
Μπράβο στην Δημοτική αρχή που κατάφερε να ενεργοποιήσει όλους τους πολίτες και να συμβάλλει θετικά στο πνεύμα των ημερών.


Σχόλια

 1. Ακόμα σας πονάει;;;θα περάσει σιγά σιγά! Το τραύμα για να περάσει δεν πρέπει να το σκαλίζεις! Τρρρρρρρρρρ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πιο ανερματιστο και κομπλεξικο κειμενο δεν εχω ξαναδιαβασει χρονιαρες μερες.
  Διοργανωτες ειναι ολοι οσοι αναφερατε.
  Αν το προβλημα σας ειναι οτι δεν βλεπετε ευρω να μοιραζονται για εμας αυτο ειναι η χαρα μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Περιμένω να βγάλει ο δημος πόσα σκορπαγανε για λαμπλιονια και άφησαν 500000χιλαδες ρεύμα και ακόμα δε ντρέπονται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου