Παναγιώτης Στάικος Ξεχάσατε τα ΤΟΕΒ του Δήμου Ξηρομέρου


Καλημέρα  και χρόνια πολλά για τους πολιούχους στο Δήμο μας και σε όποιες και όποιους γιορτάζουν σήμερα .!!!!!
Είναι ίσως ντροπή , να κάνω ανάρτηση τέτοια ημέρα ,αλλά  μου ήρθε κεραμίδα όταν τις μεταμεσονύκτιες ώρες  μου ήρθε ένα email  με αυτή την πληροφορία ,της οργής .
Ασφαλώς ο κύριος Περιφερειάρχης δεν είχε καμιά εχθρότητα  με τον Δήμο μας , όταν  δεν ήταν μέσα στους Δήμους για των οποίων τα ΤΟΕΒ  υπέγραψε –έδωσε  15 εκατομμύρια Ευρώ και σε κάποιους Δήμους , όπως στον διπλανό μας ( Δήμος Μεσολογγίου ) ,υπέγραψε για τρία ΤΟΕΒ  (6) έξι εκατομμύρια ευρώ .!!!!
Φαίνεται εκείνοι έκαναν κάτι , το οποίο δεν έκανε η δικιά μας Δημοτική Αρχή , η οποία ποτέ δεν έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο  θέμα , ότι έτρεχα τέτοιες δράσεις , για να παίρναμε αντίστοιχες αποφάσεις .
Αλλά που ;;;;;;  
Όσο και να γίνεται  προσπάθεια από κάποια τοπικά blogs , να μην γίνει  γνωστή η τεράστια ευθύνη  , εμείς θα το φέρουμε θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο , όπως είμαστε υποχρεωμένοι από το Σύνταγμα  και τον όρκο ,τον οποίο δώσαμε παρουσία του κυρίου Δημάρχου .!!!!
Τεράστια η ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του κυρίου Δημάρχου .
Εμείς θα αρκεστούμε σαν τα σκυλιά με τα κόκαλα και λιγάκι ψαχνό .!!!
Όνειρα γλυκά αξιότιμοι κύριοι της Δημοτικής Αρχής σας, γιατί κάποιοι άλλοι μάγκες ,αλλά πραγματικοί μάγκες Δήμαρχοι πρόλαβαν το φιλέτο ,γιατί  οι άλλοι απλά ήταν έτοιμοι και διεκδίκησαν ,αυτά που χρειαζόντουσαν πραγματικά και όχι ότι περισσεύει ,απλά για να φανεί ,ότι κάτι κάναμε και εμείς .
Αμ δεν κάνουν ούλοι για τέτοιες δουλειές γιάγια μ ´ .!!!!
Αστακός  6/12/2019
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .

 

Σχόλια