Τον Πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο τίμησε η ΚΑΤΟΥΝΑ | ΦΩΤΟ: Πάνος Τσούτσουρας             Τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο, με τη συμμετοχή πλήθους πιστών αλλά και των Αρχών του τόπου, γιόρτασε με λαμπρότητα η Κατούνα, σήμερα Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020. 
       Αρχικά τελέστηκε όρθρος και θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου, απο τον αρχιμανδρίτη πάτερ Νεκτάριο Τριάντη και πολλούς ιερείς, ενώ στη συνέχεια έγινε η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του θαυματουργού και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Αθανασίου συνοδείας της Φιλαρμονικής μπάντας, στο κεντρικό δρόμο του χωριού.
           Στον εορτασμό του πολιούχου Κατούνας, το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, η Περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Χαλιμούδρα, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κοντογιάννης, ο Γιάννης Λύτρας πρώην Αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κατούνας Θωμάς Καφρίτσας, ο Δημήτρης Μασούρας επικεφαλής της Συμφωνίας Ελπίδας, η Αντιδήμαρχος Αθηνά Βέμη Καρέλου, ο πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Θεόδωρος Στούπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι: Σωτήρης Προδρομίτης, Θωμάς Καραμάνης, Πάνος Σαλοδημήτρης, Νίκος Βαρβάτος, η Πολιτευτής και ενεργός πολίτης Αφροδίτη Μπουμπούλη, η Πολιτευτής Γεωργία Μπόκα, ο διοικητής του Α.Τ. Κατούνας Δημήτριος Κόκκιος, κ.α.

Χρονιά Πολλά στην Κατούνα…

https://xiromeronews.blogspot.com/2020/01/blog-post_516.html


Σχόλια