Μιχαηλίδης: «Ξεκάθαρο αποτέλεσμα, η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει»

Για την νίκη κόντρα στον Άρη μίλησε ο βοηθός του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό, Μπάμπης Μιχαηλίδης, που στάθηκε στην σωστή διαχείριση που έκανε η ομάδα του σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, ενώ υποσχέθηκε στον κόσμο πως η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:
Για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη: «Ευτυχώς για εμάς δεν κοιτάμε τους αντιπάλους, που σημαίνει ότι ο Πανιώνιος κέρδισε αλλά μας αφορά τι θα κάνουμε εμείς. έπρεπε να κερδίσουμε και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξεκάθαρο αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο»
Για τις διαφορές ανάμεσα στο σημερινό παιχνίδι αλλά και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ: «Η διαφορά με το παιχνίδι με την Λάρισα είναι ότι δεν προηγηθήκαμε αλλά δεν το διαχειριστήκαμε σωστά. Προηγηθήκαμε με 2-0 και μας ισοφάρισαν με δύο πέναλτι στο τέλος του αγώνα. Σήμερα διαχειριστήκαμε σωστά όλο το παιχνίδι».
Για τον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο: «Το χρωστάμε στον κόσμο. Να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Η ομάδα χτίζεται από την αρχή. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αν επιστρέψει η ομάδα εκεί που της αξίζει».

Σχόλια