Πιο λαμπερή από ποτέ η κοπή πίτας απο την ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ | ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ











            Με μεγάλη επιτυχία, σε μια αίθουσα ασφυχτικά γεμάτη, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020, το απόγευμα, η προγραμματισμένη Αιτωλοακαρνανική γιορτή – κοπή πίτας της ΠΑΝ.ΣΥ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου DIVANI CARAVEL.
         Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Παναγιώτης Χολής με ένα σύντομο καλωσόρισμα στους καλεσμένους. Ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον πρωθιερέα του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Πόπη Βασίλειο. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ έκοψε την πίτα και μοιράστηκε σε όλους τους καλεσμένους. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και στις αξέχαστες πατρίδες..............



Ακολούθησαν Βραβεύσεις Αιτωλοακαρνάνων για τις επιδόσεις τους, την ξεχωριστή τους δράση και την προσφορά τους στο νομό μας και στους βραβευόμενους δόθηκαν τιμητικές πλακέτες ως αναγνώριση των πολύτιμων υπηρεσιών.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ:
-Βράβευση της εταιρείας «AGRINO - ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ» για την επιχειρηματική της δραστηριότητα και την πολυετή προσφορά της στην οικονομία του νομού μας.
-Βράβευση του συμπατριώτη μας συγγραφέα– ερευνητή ΝΙΚΟΥ ΤΕΛΩΝΑ για το πλούσιο συγγραφικό του έργο και την προσφορά του στον πολιτισμό και τα γράμματα.
-Βράβευση της εταιρείας «ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ» για το έργο και τις δράσεις της στο νομό μας επιχειρηματική της δραστηριότητα και την πολυετή προσφορά της στην οικονομία του νομού μας.
-Βράβευση της Δομής - Ξενώνας Φιλοξενίας Κακοποιημένων Γυναικών  Δήμου Αγρινίου, για το έργο της και την κοινωνική προσφορά προς τον άνθρωπο.
-Βράβευση  του Παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, για το έργο του και την κοινωνική προσφορά προς τον άνθρωπο.

              Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την παρουσίαση χορευτικών ομάδων. Τα χορευτικά των συλλόγων: Χορευτικό συλλόγου Περδικακιωτών Βάλτου (Χοροί Ορεινού Βάλτου Αιτ/νίας), Χορευτικό συλλόγου Στρανωμιτών Ναυπακτίας (Χοροί Ηπείρου), Χορευτικό συλλόγου Φλωριαδιτών Βάλτου (Χοροί Μακεδονίας), Χορευτικό Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου Ο.Π.ΣΥ.Ξ.(Χοροί Καπαδοκίας), Χορευτικό συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Βάλτου (Χοροί Πόντου), Χορευτικό συλλόγου Εμπεσιωτών Βάλτου (Χοροί Περιοχής Μεγάρων), Χορευτικό συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Βάλτου (Χοροί Ρούμελης - Ηπείρου).

         Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρωτοπρεσβύτερος του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά π. Βασίλειος Πόπης, οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Σπήλιος Λιβανός, Γιώργος Βαρεμένος, Θάνος Μωραίτης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο π. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Πάνος Κουρουμπλής, ο π. βουλευτής Ανδρέας Μακρυπίδης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αθηναίων Νώντας Λαμπρακάκης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελους Δήμου Ξηρομέρου Λευτέρης Μάντζαρηςο πρώην Υπουργός Δημήτρης Στρατούλης -μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΕ, ο Πρόεδρος της Αιτωλικής Πολιτιστικής Εταιρείας καθηγητής Παναγιώτης Κοντός, ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Πάνος Τρυφιάτηςο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ Αλέκος Σάββαςο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομέρου συγγραφέας Νίκος Μήτσης, ο εκδότης της εφημερίδας «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ» Χρυσόστομος Πατούλας, ο πρώην Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, ο Σωτήρης Κοντονάσιος – ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων Πάνος Σόμπολος, ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Γιάννης Ζορμπάς, ο Γυμνασιάρχης Άρης Μπιτσώρης, Πρόεδροι, Μέλη, Εκπρόσωποι των Συλλόγων και φορέων, κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ






Σχόλια