Καραϊσκάκη Ξηρομέρου: Παράνομες οι κοπές πεύκων



Σε όλη την χώρα και όλο τον πλανήτη κάνουν δενδροφύτευση και στο Καραΐσκάκη Ξηρομέρου κάνουμε αποψίλωση.


Αλήθεια με εντολή ποίου υπεύθυνου; 
Ο πρόεδρος και το συμβούλιο τι λένε; Η Δημοτική αρχή γνωρίζει;
Για την κοπή οποιουδήποτε δέντρου τόσο εντός όσο και εκτός σχεδίου πόλεως είναι απαραίτητη άδεια κοπής δέντρου. Σύμφωνα με τη νομοθεσία το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμοδιότητα έχουν το Δασαρχείο και η Πολεοδομία. Σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο δασικό δένδρο όπως ο ευκάλυπτος, το πεύκο ή το έλατο θα πρέπει να υπάρχει άδεια από το Δασαρχείο ή την Πολεοδομία από την οποία εγκρίνεται άδεια εργασιών μικρής κλίμακας.

https://dragamesto.blogspot.com/2020/01/blog-post_82.html










Σχόλια

  1. Ντροπή στην δημοτική αρχή .αυτα τα ωραία δεντράκια πήγε κα κόψει .ολοκληρο το Καραϊσκάκη βρομάει από τα σκουπίδια και αυτό το έργο έκαναν .ουστ ρε από κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Καραισκακιοτες τι λένε αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ και δημαρχείο με τις περιβαλοντικες ανησυχίες τι λένε? Κλείνουν τα μάτια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11 Πευκα 35 ετών μέσα στην καρδιά του χωριού Και η ΝΤΡΟΠΉ δεν είναι μόνο σε αυτούς που τα κάψανε από την ρίζα αλλά και σε όλους εμάς που το ανεχόμαστε Κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή στο μπουμπούκι τον πρόεδρο που τον έχουν βγάλει πέντε φορές πρόεδρο. ντροπή και στην δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη που πήγε και έκοψε αυτά τα ωραία δεντράκια. κόψανε τα 11 πεύκα ,οποία καμαρώναμε και αγαπούσαμε αφού τα είχαμε φυτέψει όταν ήμασταν παιδιά δίπλα στην βρύση με το νερό από το παλιό χωριό . ήμουν από εκείνους που τα φύτεψαν εθελοντικά. δεν είδαν πάρα πέρα το ρέμα που είναι γεμάτο σκουπίδια όπως και ολόκληρο το Καραϊσκάκη .αυτό έχουν να παρουσιάσουν για έργο στο Καραϊσκάκη .ουστ ρε. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου το ότι βρωμάει το καραισκακη φταίνε οι πολίτες...... Και εσύ μαζί που προφανώς γνωρίζωντας πόσο βρωμάει καλείς κάποιον άλλον να καθαρίσει τη βρωμια σου... Δεν σου φταίει η δημοτική αρχή, εσύ φταις που είσαι βρωμιαρη και ο κάθε εσύ που ασυνηδητα πετάει σκουπίδια... Ουστ ρε ντροπή σου

      Διαγραφή
  6. Σα δεν ντρέπεσαι τατσακι που πήρες σβάρνα τα σαιτ και πιπίλας την ίδια καραμέλα Ας εκπληρώσει ο Δήμος την υποχρέωση καθαρισμού που έχει και οι άλλοι να αναλάβουν τις δικές τους ευθυνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου