Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δυτική Ελλάδα: Δεν ξανάγινε! Απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα… σε Δήμαρχο! Πέταξαν φέιγ βολάν οι “αντίπαλοί” του!


Ένας ακόμη αιρετός και μάλιστα Δήμαρχος, πέρασε την Παρασκευή το κατώφλι του ανακριτή για την υπόθεση με τα χαλίκια στη Δυτική Αχαΐα. 
Την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η ανακριτική διαδικασία με δύο ακόμη καταθέσεις συμβούλων, οι οποίοι μαζί με άλλους 14, τον Αύγουστο το 2012 υπέγραψαν την κατά πλειοψηφία απόφαση του τότε δημοτικού συμβουλίου, να συμψηφιστεί μέρος των οφειλών των λατομικών εταιριών στον δήμο δυτικής Αχαΐας, με προμήθεια χαλικιών για να «στρωθούν» δρόμοι.
Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι όσοι, έχουν προσέλθει μέχρι στιγμής (πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και δήμαρχοι), έφυγαν με τον ίδιο περιοριστικό όρο (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα).
Όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης, θα ακολουθήσει βούλευμα το οποίο θα παραπέμπει ή όχι την υπόθεση σε δίκη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση των ανακριτικών αρχών να θέσουν περιοριστικούς όρους σε Δήμαρχο για τον οποίον είναι βέβαιο πως… δεν υπάρχει κίνδυνος “διαφυγής” του από τη χώρα, και μάλιστα για μία τέτοια υπόθεση σχολιάστηκε αρνητικά από νομικούς κύκλους. Πάντως ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση με τα “χαλίκια” θεωρεί ότι το γεγονός σε καμία περίπτωση δεν είναι “σκάνδαλο” αφού κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους εκείνης της εποχής δεν είχε ιδίον όφελος. Απλά υπέγραψαν μία απόφαση προς όφελος της πόλης. Τονίζεται ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύσουν και για άλλους δύο πρώην Δημάρχους οι οποίοι επίσης φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση (είναι μεταξύ των 16).
Στο μεταξύ άγνωστοι στην Δυτική Αχαϊα πέταξαν φέιγ βολάν με τα οποία “ενημερώνουν” για τις εξελίξεις. Προφανώς πρόκειται για πολιτικούς αντιπάλους οι οποίοι “επέλεξαν” αυτόν τον τρόπο για να θίξουν πρόσωπα και καταστάσεις.
dete.gr

Σχόλια

  1. που το παράξενο και στο Ξηρόμερο πέρασαν 14 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ξηρομέρου την πόρτα του Ανακριτή Μεσσολογγιου για να δώσουν εξηγήσεις για την ψήφο τους για την αποπεράτωση της πλατείας Φυτειών κατόπιν καταγγελίας συναδέλφου τους δημοτικού συμβούλου της συμπολιτείας πολιτών Φυσικά δικαιώθηκαν οι αιρετοί και η πλατεία απεπερατώθηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΕΡΝΕ ΤΟ ΧΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γαλουνης δεν ανέβασε το θέμα με την καταγγελία στον ανακριτή και φυσικά τα blog του ξηρομέρου δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου