Άγριο δούλεμα της ελληνικής αποικίας από Γερμανία: “Εκπροσωπείστε από Ε.Ε”


Δεν φτάνει που η Γερμανία, για να ικανοποιήσει την Τουρκία και τις απαιτήσεις της, απέκλεισε καλού-κακού την “Ελλάδα των υπαλλήλων” της από την Διάσκεψη της Κυριακής στο Βερολίνο, αλλά δουλεύει και την ελληνική αποικία από επάνω.
Έτσι, ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ έφτασε στο σημείο να πει πως “θα δοθούν και άλλες ευκαιρίες για να εκπροσωπηθεί η Ελλάδα“(!), ενώ με περισσή υποκρισία και θρασύτητα πρόσθεσε ότι “η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ε.Ε“!!!
Αφού η Ε.Ε μπορεί να εκπροσωπεί την Ελλάδα γιατί άραγε η Ε.Ε δεν μπορεί να εκπροσωπεί  την Γερμανία και την Γαλλία και την Ιταλία κύριοι υποκριτές;
Όταν φυσικά λέει το γερμανικό ΥΠΕΞ ότι η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Ε.Ε, προφανώς εννοεί ότι εκπροσωπείται από την Γερμανία, αφού η Ε.Ε δεν είναι τίποτα άλλο παρά η μεγάλη αυλή της Γερμανίας.
Ακόμα χειρότερα και εμπαίζοντας ωμά τον ελληνικό λαό ο Γερμανός εκπρόσωπος είπε ότι η Διάσκεψη δεν θα συζητήσει τις ανησυχίες της Ελλάδας για το Τουρκολυβικό μνημόνιο αλλά η Διάσκεψη έχει στόχο “να συμφωνήσουν τα βασικά μέρη που επηρεάζουν τις αντιμαχόμενες παρατάξεις στη Λιβύη“.
Μα περί αυτού πρόκειται. Διότι το ερώτημα είναι αν η Συμφωνία που θα καταλήξουν τα βασικά μέρη που επηρεάζουν τις αντιμαχόμενες παρατάξεις στη Λιβύη, θα περιέχει ή όχι το Τουρκολυβικό σύμφωνο. Η παρουσία της Τουρκίας στη Διάσκεψη και ο αποκλεισμός της Ελλάδας σηματοδοτεί την νομιμοποίηση του παράνομου Τουρκολυβικού Μνημονίου, ό,τι και να λέει η Γερμανία για το Διεθνές Δίκαιο, προκειμένου να χρυσώσει το χάπι της παράδοσης κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στην τουρκική βουλιμία.
Αν δεν υπάρξει μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή, όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι δυστυχώς καταδικασμένη.
Ν.Ζ

Υ.Γ: Ακόμα και ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός αναρωτιέται γιατί δεν συμμετέχει η χώρα μας στη Διάσκεψη του Βερολίνου, δείχνοντας έτσι, ποιος είναι ο ιθύνων νους του αποκλεισμού της.

Σχόλια

  1. Αρε.

    Κ.Κ.Ε. μόνο εσυ μας βγάζεις τις αυταπάτες μας
    που εχουμε για τον ευρωπαικο καπιταλισμο οτι μας αγαπανε οι ευρωπαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου