ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ στο κέντρο του Πειραιά Ιδιοκτησίας Αφοί Σκουτέρη απο τον Αστακο Ξηρομέρου

Ένα νέο κατάστημα κρεοπωλείο έκανε έναρξη εργασιών του στον Πειραιά οι ιδιοκτήτες του δραστήριοι  Ξηρομερίτες και συγκεκριμένα από τον Αστακό η Οικογένεια Σκουτέρη ανοίγει το δεύτερο κατάστημα τους στον Πειραιά.

Ξεκινώντας το 1993 από ένα μικρό κατάστημα στον Αστακό, μέσα σε λίγα χρόνια καταφέρανε χάρη στη στήριξη και την εμπιστοσύνη των πελατών  να δημιουργήσουν έναν χώρο πώλησης κρεάτων που να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη. 
Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση κι έχοντας ως στόχο την ποιότητα, την άριστη εξυπηρέτηση και τις ασυναγώνιστες τιμές,  το νέο  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ στο κέντρο του Πειραιά.
Στο κατάστημά  θα βρείτε κρέατα παραγωγής τους από τον Αστακό και θα απολαύσετε εκλεκτούς ξηρομερίτικους μεζέδες.
"Meat" us here: Καραΐσκου 163, Πλατεία Τερψιθέας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.4282.428
Delivery πραγματοποιείται και στο νωπό και στο ψητό κρέας από τις 8πμ-10μμΗ Σελίδα μας εύχεται καλές δουλειές στο καινούριο κατάστημα της οικογένειας Σκουτέρη !!!!

Σχόλια

 1. Ολόψυχα καλές δουλειές .!!!
  Πέρα από της Αρίστης ποιότητας κρέατα ο αγοραστής θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις μοναδικές Ξηρομερίτικες Κρεατονοστιμιές .!!
  Dr.Παναγιώτης Στάικος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ κοντά στο πατρικό μου ένα στενό πίσω..σίγουρα θα σας επισκεφθούμε με την πρώτη ευκαιρία !!! Καλές δουλειές να έχετε παιδιά !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γιώργος Κολλιάς12 Ιανουαρίου 2020 - 8:26 μ.μ.

  Καλές δουλειές παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση μια δοκιμή θα σας πείσει!!!
  Και το καλύτερο ότι έχει και ντελιβερι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου