Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Κόλαση» για τον… πιπεράτο χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Μεσολόγγι! (Βίντεο)

«Κόλαση» για τον… πιπεράτο χριστουγεννιάτικο στολισμό στο Μεσολόγγι! (Βίντεο)


Ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πόλης του Μεσολογγίου έγινε viral σε δελτία ειδήσεων και διαδίκτυο και προκαλεί αστείους σχολιασμούς, αλλά και έντονες αντιδράσεις…
Ακριβώς δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, οι δήμοι έχουν στολίσει ήδη τους δρόμους και τους δημόσιους χώρους. Φέτος, η… ευρηματικότητα στο όλο ζήτημα του στολισμού οδήγησε πολλούς Δήμους ανά την Ελλάδα να πρωταγωνιστούν σε αστείες συζητήσεις για τις επιλογές τους.
Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου που παρά τα θετικά σχόλια που απέσπασε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία, τελικά ο στολισμός σε κεντρικό δρόμο της πόλης είναι αυτός που… έκλεψε τις εντυπώσεις και… έκαψε αυτούς που το επέλεξαν.
Το μπλε “στολίδι” που κοσμεί τον πεζόδρομο μπροστά από τις καφετέριες, δημιουργεί αστείους συνειρμούς, αλλά και εξοργίζει τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι δεν σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια όταν αντικρίζουν το θέαμα.
Πάντως στο διαδίκτυο, ακόμη και σε κεντρικά δελτία ειδήσεων έχει αναπαραχθεί με χιουμοριστικό τρόπο. Δείτε στο σχετικό βίντεο:
iaitoloakarnania.gr

Σχόλια