Πότε πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα Φεβρουαρίου 2020

Την τελευταία εργάσιμη μέρα του κάθε μήνα θα πληρώνονται στο εξής τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Συνεπώς, ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, προνοιακά επιδόματα και συντάξεις ανασφάλιστων υπερηλίκων, για τον Φεβρουάριο, αναμένεται να πληρωθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Υπενθυμίζεται βέβαια ότι, ανάλογα με την τράπεζα, κάποιοι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (Πέμπτη 27/2).
Σύμφωνα δε με το Dikaiologitika.gr, στα μέσα Φεβρουαρίου θ’ ανοίξει η πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού Α21. Το επίδομα παιδιού συνδέεται για πρώτη φορά φέτος με την επαρκή φοίτηση του παιδιού στο σχολείου, ενώ σημαντικό είναι ότι η απαιτούμενη διάρκεια παραμονής αποτελεί προϋπόθεση για χορήγηση των επιδομάτων: πλέον ορίζεται στα δώδεκα χρόνια για τους πολίτες τρίτων χωρών από πέντε που ήταν μέχρι σήμερα.
Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα πληρωθούν οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο επίδομα παιδιού Α21 από τις 20 Δεκεμβρίου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου χιλιάδες δικαιούχοι περιμένουν να πληρωθούν. Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, η πληρωμή αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή εντός του Φεβρουαρίου.

Σχόλια