Λίγο πριν την μεγάλη Χοροσπερίδα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ, την Κυριακή 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020, στο κέντρο Αστροφεγγιά!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: 
           Για να διαλευκάνουμε ορισμένες απορίες οι οποίες τα τελευταία 24ωρα περιφέρονται ενθεν και ενθεν. Οπως γνωρίζετε όλοι σας, την Κυριακή 23.2.2020  ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση του, παράλληλα δε με την κοπή της Βασιλόπιτας, διότι ως είθισται τα τελευταία χρόνια να συμβαδίζουν μαζί οι δυο εκδηλώσεις...........       Στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις, οι Σύλλογοι διαθετουν ένα αριθμό ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ μετά από απόφαση των Δ.Σ. Την ιδία τακτική ακλουθήσαμε και εμείς.  Και η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ήταν να διατεθούν δωρεάν:  ΤΡΕΙΣ (3) ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (η μια διπλή) προς τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ (για δυο άτομα) και τους Πρόεδρους της ΟΠΣΥΞ και ΠΑΝΣΥ –Ουδεμία άλλη πρόσκληση ΔΩΡΕΑΝ σε κανένα.

           Όπως όλοι γνωρίζεται οι διοργανώσεις τέτοιων εκδηλώσεων έχουν αντικειμενικό σκοπό η εισροή ενός μικρού έως ελάχιστου κέρδους που απομένει από το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις, για το ταμείο του κάθε συλλόγου, ούτως ώστε να έχει την δυνατότητα να διοργανώσει μια εκδήλωση στην πορεία του χρόνου η να προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για κάποια κοινωφελή πράξη. Τα καθαρά κέρδη από τις χοροεσπερίδες η απλές συνεστιάσεις είναι ελάχιστα διότι το 95% της πρόσκλησης απορροφάται από τα κέντρο διασκέδασης, ένα άλλο μέρος θα καταναλωθεί στα δώρα που θα προσφέρει ο Σύλλογος για την λαχειοφόρο αγορά και το υπόλοιπο θα μείνει στο ταμείο του.
       Όπως προανέφερα στην αρχή έχει δημιουργηθεί μια βαριά ατμόσφαιρα από το περιβάλλον κάποιων βουλευτών η πολιτευτών του νομού μας ότι δεν έχουν προσκληθεί!!!!
       Κανείς δεν έχει προσκληθεί επίσημα πριν των πιο πάνω αναφερόμενων με δωρεάν πρόκληση. Κανείς δεν απαγορεύει σε κανένα να έρθει στην εκδήλωση.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ  ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (εξτρα), ΕΙΤΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, θα συνοδεύεται με το τίμημα της πρόσκλησης.
           Εάν εμφανιστούν 7 βουλευτές του Νομού συν κάνα δυο πολιτευτές και πιθανόν κάποιοι έξτρα τότε ένα σύνολο 10 ατόμων επι 20 ευρώ που θα ζητηθεί από το  κέντρο  ισοδυναμεί με 200 euro!!!!!!!! Κάτι που ξεπερνά και το ελάχιστο κέρδος που θα αποκομίσουμε ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ
        Ένα κάποιοι Βουλευτές μας θέλουν να έρθουν να σφίξουν χέρια ας έχουν στο άλλο χέρι το 20ευρω. 
       Πιθανόν κάποιοι (πολλοί ή λίγοι δεν έχει σημασία) να επικρίνουν τον τρόπο γραφής μου και το ύφος μου!!!! Μου είναι αδιάφορο παντελώς!!!!! 

       Απλά να ενημερώσω όλους τους επίδοξους επικριτές μου ότι όταν ο Σύλλογος Αστακιωτών διοργάνωσε μια εκδήλωση στην Αθήνα για να αποτραπεί το κλείσιμο της Εθνικής, στην αίθουσα της εκδήλωσης προσήλθαν δυο Βουλευτές (δεν χρειάζεται να αναφερθούν ονόματα εμείς τα ξέρουμε) οι οποίοι όταν πλησίασαν το τραπέζι που υπήρχε κατάλογος με υπογραφές διαμαρτυρίας για να κατατεθεί στην Εθνική Τράπεζα, εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας για να μην υπογράψουν!!!!!! 
        Κάποιοι άλλοι αδιαφόρησαν πλήρως, κάποιοι μας έστειλαν ένα τυπικό επιστολόχαρτο που συμπαρίστανται στον αγώνα μας (καμια αξία δεν έχει) και κάποιοι μας υποσχέθηκαν ότι θα έρθουν αλλα πιθανόν να έχασαν τον δρόμο. Το ίδιο ισχύει και για όλους σους είχαν κραταιά θέση στον Κρατικό μηχανισμό της τότε κυβέρνησης οι οποίοι αδιαφόρησαν για την εκδήλωση.
        Συμπερασματικά λοιπόν βγαίνει το εξής πόρισμα: Όταν χρειάζεσαι τον Βουλευτή να σου συμπαρασταθεί σε ένα από τα ελάχιστα προσκλητήρια που του στέλνεις για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα και αδιαφορεί, τότε ποιός ο λόγος να τον προσκαλέσεις σε μια εκδήλωση με μοναδικό σκοπό να έρθει να καθίσει πρώτο τραπέζι να χαμογελάσει σε όλους, να ακούσει το όνομα του από το μικρόφωνο και σε 10 λεπτά να φύγει; 

Φωτεινή εξαίρεση όλων αυτών είναι (και παραμένει πάντα διαχρονικά) ο πρ. Υπουργός ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ Τάκης Στρατούλης, ο οποίος μας παραχώρησε το γραφείο του για να συζητήσουμε τα πάντα,  όσο καιρό θέλαμε, ήρθε σε επικοινωνία με πολλούς υπουργούς και Βουλευτές για να τους ζητήσει την ύστατη στιγμή να δοθεί μια παράταση στην απομάκρυνση του καταστήματος της ΕΤΕ και έκανε τα πάντα για να μας βοηθήσει.
      Τον ενημερώσαμε για να του προσφέρουμε μια πρόσκληση δωρεάν και ΑΡΝΗΘΗΚΕ διότι γνωρίζει σαν συνδικαλιστής πολλά χρόνια, πόσο ανάγκη έχει ένας σύλλογος και μάλιστα πολιτιστικός, το 20ευρω.

       Εν κατακλείδι λοιπόν καλό θα είναι να το εμπεδώσουν όλοι τους πριν έρθουν, διότι η ντροπή είναι μισή-μισή.
ΣΗΜ: Το κείμενο αυτό ανέβηκε με ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ έχοντας σαν  βαση δυο ιδιότητες! 
1/ Σαν Πρόεδρος (που είμαι σίγουρος ότι και τα υπόλοιπα μέλη θα συμφωνήσουν απόλυτα αλλά πιθανόν κάποιοι δεν θα προέβαιναν στο να ανεβάσουν ποτέ μια τέτοια ανακοίνωση για πολλούς λόγους).
2/ Σαν ένας άνθρωπος που δεν υπέκυψα ποτέ σε κανένα και δεν έχω ανάγκη κανένα, ούτε φοβάμαι πιθανόν κατεβασμένα μούτρα. Θα μπορούσα να πω με λίγη δόση χιούμορ ότι μάλλον κάποιοι με έχουν ανάγκη παρά τους έχω –Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν δεν μου ξαναδώσουν το χέρι τους να  χαιρετηθούμε.  Στην μακρόχρονη καριέρα μου σαν φωτορεπόρτερ έχω σφίξει χέρια ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΩΝ ΗΓΕΤΩΝ εντος και εκτός Ελλάδας 

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ

Σχόλια