ΚΔΑΠ Αστακού: Αποκριάτικο πάρτυ μασκέ την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου


Αποκριάτικο πάρτυ μασκέ για τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αστακού, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 6 με 8 το απόγευμα, με μουσική, φαγητό, χορό, διαγωνισμό καλύτερου μασκαρέματος, facepainting. 

Αγαπητοί μας γονείς και παιδιά,
Ξεκινά η καρναβαλική εβδομάδα για το ΚΔΑΠ μας!
Οι πρόβες της ερχόμενης εβδομάδας για τα χορευτικά του καρναβαλιού θα είναι εντατικές . Για το λόγο αυτό η συνηθισμένη ενημερωτική δράση της Δευτέρας δεν θα πραγματοποιηθει.
Παρακαλουνται όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα γκρουπ και θα χορέψουν στη σκηνή να έρθουν στις πρόβες αυτής της εβδομάδας.
Οι στολες για το καρναβάλι θα παραδοθούν προς το τέλος της εβδομάδας στο χώρο του ΚΔΑΠ από τους εκπαιδευτικούς.
Την Παρασκευή 28/2 και ώρα 6-8 μμ θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΚΔΑΠ μας αποκριάτικο μασκε πάρτυ για τα παιδιά . Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε!
Την Κυριακή του καρναβαλιού και ώρα 10:00 πμ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού . Σημείο συνάντησης το Δημαρχείο. Όσα παιδιά του ΚΔΑΠ μας θα συμμετέχουν να δηλώσουν την 5 μέλη ομάδα τους στο ΚΔΑΠ εντός της εβδομάδας.
Το καρναβάλι φετος θα γίνει στις 3.30 με σημείο συνάντησης το Δημαρχειο.Οι συμμετέχοντες στα γκρουπ μας να βρίσκονται εκεί το αργοτερο έως και 3:15 μμ
Στο χώρο του ΚΔΑΠ όλη την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται αποκριατικα εικαστικά εργαστήρια ( κατασκευες μάσκες, αξεσουάρ, στολές, διακοσμητικά κ.α.)
Καλή καρναβαλική εβδομάδα!
Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε!!!

Σχόλια