Απαντήσεις με Ερωτήσεις Κώστα Γεωργούλα σε Λευτέρη Μάντζαρη !!!


Διαβάζοντας σήμερα στο προσωπικό προφίλ του προέδρου της κοινωφελούς επιχείρησης μία ανάρτηση και καλά απάντηση σε ερωτήματα που του τέθηκαν μέσω προσωπικού μου blogspot.
Κύριε Μάντζαρη για να γνωρίζετε ένας bloger αφουγκράζεται την κοινωνία λαμβάνει μηνύματα επισκεπτών και διαπιστώνει μόνος του εφόσον ψάχνει και στην συνέχεια κάνει τις ανάλογες αναρτήσεις, άρα καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.
Σας ξαναρωτάω γιατί βγήκε ένα μόνο θέμα από τα 17 που όφειλαν να βγούν διαύγεια;
Πότε θα βγούν οι άλλες αναρτήσεις ;
Η διοίκηση οφείλει να έχει συνέχεια , όσο και να προσπαθείτε να το αποκρύψετε, όταν οι δομές αδρανοποιούνται κάποιοι φέρουν ευθύνες.
Σας ξεκαθαρίζω να γνωρίζεται οτι οι παρεμβάσεις μου δεν είναι σε προσωπικό επίπεδο, γιατί δεν με αφορούν προσωπικά, αλλά εκεί που ζημιώνονται οι πολίτες θα παρεμβαίνω.
Οι θέσεις ευθύνης απαιτούν προσωπικό χρόνο που διέθεσα τα πέντε αυτά χρόνια.
Τα παραμύθια τέλειωσαν είναι ώρες ευθύνης δράσης και έργου και εκεί εκ του αποτελέσματος << Σύντροφε Λευτέρη >> υστερείς ....




Κώστας Γεωργούλας
Δημοτικός Σύμβουλος 
Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο πολίτης

Σχόλια

  1. Ψαχνουν το θησαυρο τωρα...και πως να μην τον ψαχνουν με τοσα που πλήρωσαν..μιλαμε για πραγματικο θησαυρο εδω στο αστακο βουιζει ο τοπος και αυτες οι αντουανετες τοιμαζονται για καρναβαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Ο ΔΉΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,9 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΘΗΚΑΝ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΝΑ ΣΟΥ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι το ψαχνεις οι ανθρωποι αυτα που εταζαν πανε να υλοποιησουν,ξερεις ποσοι περιμενουν δουλεια?ελα να δουμε απο αυτους που θα παρουν ποσοι θα έχουν ψηφισει ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ..ολοι γβωριζομαστε μεταξυ μας..μεθαυριο που θα βγουν τα ονόματά ασε τα σχολια να παιξουν μπαλα για να καταλαβει ο κοσμος τι μαγειρευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευτερη ανέβασε τις αποφάσεις ανάθεσεις να δουμε που ανεθεσες τους Στολισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λευτέρη ποιοι πήραν τις αφίσες γγια τον κρυμενο θησαυρό???? βγάλε την ανάθεση να δούμε για βγάλε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Μάντζαρη βγάλε που ανέθεσες τον κρυμενο θησαυρό είσαι υποχρεωμένος να το κανείς είναι λεφτά των δημοτών και όχι δικά σου . Βγάλε και το ποσό που στοίχισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου