Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιώργος Βαρεμένος: Κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου Γιώργος Βαρεμένος: Κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου


Δήλωση του τομεάρχη Υποδομών – Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας,
Ωσάν να άνοιγε πρώιμα την τουριστική περίοδο επισκεπτόμενος λες για πρώτη φορά την Κρήτη, εμφανίσθηκε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης για να εξαγγείλει κάτι που πάλι βρήκε έτοιμο από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Πιο συγκεκριμένα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε υπογράψει την Σύμβαση Παραχώρησης για το Καστέλι στις 21 Φεβρουαρίου 2019 και την κύρωσε στη Βουλή στις 12 Μαΐου 2019. Ήλθε λοιπόν σήμερα ο κ. Μητσοτάκης να κηρύξει απλώς την έναρξη της περιόδου Παραχώρησης μιλώντας για «έργο που βάλτωνε για χρόνια» και με στόμφο να αναγγείλει ότι το έργο θα είναι έτοιμο σε 5 χρόνια, όπως ακριβώς προβλέπεται στην σύμβαση Παραχώρησης. Αυτή την Αμερική ανακάλυψε σήμερα στην Κρήτη ο Κυρ. Μητσοτάκης. Όσο για τον αρμόδιο υπουργό κ. Καραμανλή, έκανε λόγο όχι για «βάλτωμα» αλλά για «λιθαράκι» που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τουλάχιστον συμφωνούν μεταξύ τους ότι τον λόγο έχουν πλέον οι επικοινωνιακές κοτρώνες. 

Για τον ΒΟΑΚ, που είχε όχι απλώς βαλτώσει αλλά στοιχειώσει από τις κυβερνήσεις της Δεξιάς και από την πολιτική οικογένεια του, παρ’ όλα αυτά κρητικού, κ. Μητσοτάκη, ήλθε να εξαγγείλει την κατασκευή του άξονα, ενώ στο μεταξύ η κυβέρνησή του ακύρωσε ό,τι είχε ωριμάσει μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτε για το σε πόσα τέρμινα θα είναι έτοιμο το έργο, ούτε πόσα διόδια θα έχει. Μέχρι τότε, θα έχουν μεσολαβήσει ποιος ξέρει πόσες ακόμη επικοινωνιακές τελετές.

Σχόλια