Ηλίας Κοτρότσος σχολιάζει την Αντιπαράθεση Γεωργούλα Μάντζαρη !!!

Με πραγματικό ενδιαφέρον παρακολουθούμε όλοι την αντιπαράθεση μεταξύ του τέως και νυν Πρόεδρου της Κοινωφελούς του Δήμου Ξηρομέρου.
Έκδηλη η αγωνιώδης προσπάθεια του καθενός,αφενός ο τέως Πρόεδρος κ Γεωργούλας επιθυμεί να προασπίσει το έργο της δικής του θητείας αφετέρου ο κ Μάντζαρης επιθυμεί να δείξει ότι κάτι νέο σε "υγιείς" βάσεις ,ξεκίνησε στο Δήμο .
Άριστη εντύπωση μου προκάλεσε και θα σταθώ ιδιαίτερα στη τελευταία δήλωση του κ. Μάντζαρη ότι πάντα επιθυμούσε και επιθυμεί τη συναίνεση και συνεννόηση με την αντιπολίτευση.

Ως λάτρης της συναίνεσης, θαρρώ ότι πρώτιστο μέλημα όλων σήμερα πρέπει να είναι η συναίνεση,η δημόσια αδόκιμη αντιπαράθεση δεν ευνοεί κανέναν και κυρίως τους δημότες ,απλώς ευτελίζει πρόσωπα και θεσμούς .
Συναίνεση όμως υπάρχει όταν στο Δ,.Σ της Κοινωφελούς εκφράζεται το σύνολο των δημοτών ,χωρίς αποκλεισμούς, που εν τέλει νυν και τέως Πρόεδρος θα συνυπάρχουν δημιουργικά προς όφελος των πολιτών και θα κρίνονται από τις προτάσεις,την προσφορά και το έργο τους
Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό..


Ηλίας Κοτρότσος 

Σχόλια

  1. Αγαπητέ μου Ηλία .!!!
    Είμαι και εγώ φανατικός υποστηρικτής της συναίνεσης και ως Δήμαρχος έδωσα προς την Αντιπολίτευση την μέγιστη δυνατή συναίνεση μα αποτέλεσμα να πάρω από εκείνους μεγάλη συναίνεση και έτσι έγινε αυτό το μεγάλο έργο στον Δήμο Αστακού ,που στο φυλλάδιο απολογισμού έγραφα πως δεν ήταν μόνο έργο της Συμπολίτευσης ,αλλά και της Αντιπολίτευσης .
    Αυτό δεν το έχει κάνει κανένας Δήμαρχος στην Ελλάδα εκτός από τον Σταικο .
    Ο κύριος Μάντζαρης όταν ήταν στην αντιπολίτευση ήταν εμπρηστής της συναίνεσης με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλες αντιθέσεις με δικαστήρια και άλλα ανεπίτρεπτα .!!!
    Σήμερα ομολογώ με χαρά και με ευχάριστη έκπληξη ,πως μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο πιο συνεταιρικός σύμβουλος της πλειοψηφίας σε αντίθεση με κάποιους άλλους οι οποίοι χαρακτηρίζονται από εμπρηστικοί έως προκλητικοί και αγενείς .!!
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεμα μας αγαπητε κ Σταικο δεν ειναι αν "συμμορφωθηκε" ο κ Μαντζαρης και απο "εμπρηστης της συναινεσης" εχει "συνεταιρικος συμβουλος" ..Το θεμα μας ειναι η προστασια και οχι ο ευτελισμος θεσμων και φυσικων προσωπων προς οφελος των δημοτων μας..

      Διαγραφή
  2. Aγαπητε κ. Κοτρότσο
    Ο κόσμος ψήφισε Τριανταφυλλακη και Μάντζαρη γιατί είχαν ως σημαία τους την διαφάνεια . Τι έχεις να πεις για το γεγονός ότι ο κ. Μάντζαρης δεν δημοσιεύει τις αποφάσεις στην διαύγεια???? τι έχεις να πεις ότι δεν δημοσιεύει τις αναθέσεις όπως για παράδειγμα το κυνήγι του κρυμενου θησαυρού που τόσα ακούγονται για ανάθεση σε φίλους και γνωστούς και για υπερβολικά ποσά?? Ας επιλέξει την διαφάνεια ο κ. Μάντζαρης να μην δέχεται κριτική. Όμως μέχρι τώρα προς απογοήτευση παρά πολλών αλλά έχει δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θετικο ειναι τα ερωτηματα να υποβαλονται επωνυμα και οχι να "κρυβομαστε" πισω απο την ανωνυμια Προσωπικα θεωρω τον κ Μαντζαρη ενα αξιολογο ηθικο και εντιμο ανθρωπο .Επειδη ομως τυγχανει να ειμαστε ξηρομεριτες παλικαρια εχουμε δυο επιλογες ειτε επωνυμα αν θεωρουμε οτι παρανομει ο κ Μαντζαρης προσφευγουμε στη δικαιοσυνη και οφειλουμεμε στοιχεια να το αποδειξουμε .Αναλαμβανοντας και την νομικη ευθυνη και τις συνεπειες σε περιπτωση που αποδειχθει οτι οι αιτιασεις μας ηταν λαθος Ειτε αν δεν εχουμε επαρκη στοιχεια τον βουλωνουμε.Το αυτο ισχυει και για το τεως Προεδρο της κοινοφελους οπως και για ολους τους πολιτες..

      Διαγραφή
    2. Θετικο ειναι τα ερωτηματα να υποβαλονται επωνυμα και οχι να "κρυβομαστε" πισω απο την ανωνυμια Προσωπικα θεωρω τον κ Μαντζαρη ενα αξιολογο ηθικο και εντιμο ανθρωπο .Επειδη ομως τυγχανει να ειμαστε ξηρομεριτες παλικαρια εχουμε δυο επιλογες ειτε επωνυμα αν θεωρουμε οτι παρανομει ο κ Μαντζαρης προσφευγουμε στη δικαιοσυνη και οφειλουμεμε στοιχεια να το αποδειξουμε .Αναλαμβανοντας και την νομικη ευθυνη και τις συνεπειες σε περιπτωση που αποδειχθει οτι οι αιτιασεις μας ηταν λαθος Ειτε αν δεν εχουμε επαρκη στοιχεια τον βουλωνουμε.Το αυτο ισχυει και για το τεως Προεδρο της κοινοφελους οπως και για ολους τους πολιτες..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου