ΚΔΑΠ ΑΣΤΑΚΟΥ Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ενημερωτική δράση με θέμα "Υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΔΑΠ μας η ενημερωτική δράση με θέμα "Υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών" με συνδιοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, το Κ.Δ.Α.Π. Αστακου και το Κέντρο Υγείας Αστακού.
Συζητήθηκε το θέμα της υγιεινής των χεριών ως τρόπου πρόληψης των ιώσεων καθώς και πως να προφυλλασσομαστε από τα μικρόβια. Τα παιδιά παρακολούθησαν ενημερωτικες διαφάνειες και με τη βοήθεια των γιατρών εξασκήθηκαν διαδραστικα στο σωστό πλύσιμο των χεριών.
Ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές της την Ιατρο κα Σοφία Χολη και την αγροτικη Ιατρό του Κέντρου Υγείας Αστακου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομερου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλακης , ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρήσης κ. Μάντζαρης Ελευθέριος , η Πρόεδρος Αστακού κα Γριτσιπη Αρετή, αρκετοί γονείς και τα παιδιά του ΚΔΑΠ μας.
Σας ευχαριστούμε όλους, που αφιερώσατε το απόγευμα σας για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στα παιδιά, στις ανάγκες τους, στην καθημερινότητα τους, στην ενημέρωση τους, στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ενός πολύ επίκαιρου προβλήματος.
Ευελπιστούμε στη συνέχιση παρόμοιων ενημερωτικών δράσεων στο ΚΔΑΠ μας με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση!







Σχόλια