Κατάμεστη η αίθουσα στο Χορό του Συλλόγου ΑΕΤΙΝΩΝ Αθήνας - [ΦΩΤΟ]


                 Μια ξεχωριστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι και τα μέλη του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ "Ο ΜΠΟΥΜΣΤΟΣ" στο κέντρο "Η Παλιά Σοφίτα" στο Περιστέρι Αττικής, χθες Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. 
            Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή και έδωσε ένα ξεχωριστό χρώμα αλλά και παλμό στο γλέντι που ακολούθησε. Την εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης - (Δήμος) Πλευρίτης, συνοδευόμενος από το Δ.Σ, ο οποίος καλωσόρισε και εκφώνησε τους καλεσμένους, που παρευρέθηκαν στον Χορό, και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.........


           Το γλέντι, ο χορός και το ξεφάντωμα κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπου οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να διασκεδάσουν.
        Την εκδήλωση τίμησαν: η περιφερειακή Σύμβουλος Γρίνου Ευθυμία (Έφη) -Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, οι διατελέσαντες πρόεδροι του Συλλόγου: Χρήστος Ντέμος, Διονύσης Τομαράς, Θανάσης Αναγνωστέλος, Νίκος Τρυφιάτης, Γιώργος Καραμπεκιος, ο Μάκης Ζορμπάς π. Πρόεδρος περιβαλλοντικου Χρυσοβίτσας, κ.α. 

Και του χρόνου....
Πολλές φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο 


Σχόλια