Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας: Οι αλλαγές στις άδειες


Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας: Οι αλλαγές στις άδειες
Ενημέρωση αιρετών ΚΥΣΕΕΠ Βασίλη Βούγια – Γεωργίας Μπουλμέτη
Προς ενημέρωση, παραθέτουμε το χρήσιμο επικαιροποιημένο Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα  του  Υπουργείου Εσωτερικών, ο οποίος περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για τις υποχρεώσεις, τους περιορισμούς, δικαιώματα κ.α. των δημοσίων υπαλλήλων.
Υπουργείο Παιδείας
Για τους  υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας, όπως και κάθε υπάλληλο του κράτους ή νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, όταν υπάρχουν ειδικές διατάξεις στο συγκεκριμένο φορέα που υπηρετούν ισχύουν αυτές.
Υπάγονται στις διατάξεις του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα  για όσα θέματα δεν ρυθμίζονται από τις ειδικές γι΄ αυτούς διατάξεις.
Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας
Όπως τονίζεται, ο Δημοσιοϋπαλληλικός Κώδικας αποτελεί μέρος του Συλλογικού Έργου ιδιωτικής κωδικοποίησης «Διαρκής Κώδικας Νομοθεσίας» (Δ.Κ.Ν. – Ραπτάρχης), το οποίο υλοποιείται από το ομώνυμο Τμήμα της Διεύθυνσης Προμηθειών, Υποδομών και Διαχείρισης Υλικού της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Η κατωτέρω κωδικοποιημένη μορφή του αποτελεί χρηστικό εργαλείο νομικής πληροφόρησης και σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά τα επίσημα κανονιστικά κείμενα, όπως αυτά βρίσκονται δημοσιευμένα στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης.
Δείτε τον Επικαιροποιημένο Δημοσιοϋπαλληλικό Κώδικα  όπως ενημερώθηκε έως τις  24.6.2014
Υπάρχουν στη συνέχεια αλλαγές του κώδικα

Σχόλια