Πλούσιο Φωτορεπορτάζ από την Χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα



Απολαύστε
 το πλούσιο φωτορεπορτάζ  μεσα απο το φακό του Σπύρου Μπενέκου !!!
Σε ευχαριστούμε πολύ Σπύρο για τις όμορφες φωτογραφίες !!!
http://mpampini.blogspot.com/2020/02/16_16.html
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Τα Κόροντα στο κέντρο Μπαϊρακτάρης και ώρα 13.00 στην πλατεία μοναστηρακίου, παρά τις πολλές ιώσεις , τα πένθη και τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξιάρχης Σάββας καλωσόρισε των κόσμο και έκοψε την πίτα , που ήταν προσφορά του Κώστα Κύρου μετόχου των καταστημάτων BREADFACOTRY .
Αμέσως μετά βραβεύτηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Παναγιώτης Λαζαρόπουλος συνεργάτης της Εφημερίδας Χρυσοβιτσάνικα νέα για την προσφορά του στην έκδοση της.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης , καθώς και ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής και ο ιδιοκτήτης του κέντρου Σπύρος Μπαιρακτάρης .
Διαβάστηκαν τα Μηνύματα του Δημάρχου Ξηρομέρου Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και του επιχειρηματία Απόστολου Νικ. Πανταζή ο οποίος για άλλη μια χρονιά ενίσχυσε τον Σύλλογο με το ποσό τον 1500 ευρώ , επίσης ο Κώστας Κύρου πρόσφερε οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ  στην μνήμη των γονέων του.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή  για τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Ανδρέα Χαντζή και το φίλο του Συλλόγου Τάκη Κοθρούλα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι Εξής οι πρώην Δήμαρχοι του Δήμου Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης και Παναγιώτης Σταικος, ο συγχωριανός  Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Γεωργούλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χρυσοβίτσας Δημήτρης Μούρκας, ο Πρόεδρος ΑΙ.ΠΟΕ Κύριος Παναγιώτης Κοντός, ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, απο την ΟΠΣΥΞ η Μαρία Μαντζάνα και ο Βασίλης Μπουρνάζος, απο τον Σύλλογο Μπαμπίνης  ο Αντιπρόεδρος Απόστολος Κομπλίτσης, απο τον Σύλλογο Μαχαιριωτών ο Πρόεδρος Γρηγόρης Τσίντζος και ο ταμίας Γιώργος Καραγιάννης , απο τον Σύλλογο βελανιδιάς ο Πέτρος Μπουρνάζος .
Ήταν όλα τέλεια και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να ανταμώνουμε.


























































































































foto:Μπαμπίνη ΙΝ 

Σχόλια