Εξαιρετικό το κλίμα στη χοροεσπερίδα των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ στο κέντρο Αστροφεγγιά -ΦΩΤΟ


Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών:
      Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρευρέθηκαν στην εκδηλωση μας, σήμερα Κυριακή μεσημέρι 23 Φεβρουαρίου 2020, στο κέντρο Αστροφεγγιά. Επίσης ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους είχαν ανταποκριθει στο κάλεσμα αλλά λόγοι οικογενειακοί αλλα και λόγοι υγείας τους κράτησαν μακριά, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς.
        ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ και όσους επιδεικτικά αδιάφορησαν και δεν προσήλθαν (κοινως σνομπάρησαν) δείχνοντας την εμπάθεια τους όχι απέναντι στα πρόσωπα που απαρτίζουν το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά στον ΣΥΛΛΟΓΟ. Και τους ευχαριστεί γιατι τέθηκαν στην κρίση ολων των παρευρισκομένων με αποτέλεσμα να δυναμώσουν τον σύλλογο...........   Πιθανόν η εκδήλωση να εέχε μεγαλύτερη επιτυχία απο πλευράς αριθμού συμμετοχών αλλα ακόμη και έτσι εμεις προχωράμε ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ...

Επι της ουσιας τωρα:
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δήμου Ξηρομέρου Μάντζαρης Ελευθέριος,  η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χριστίνα Ταπραντζή – Πέτα, ο Προέδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου Αποστόλης Ντίνος, η Προεδρος της Κοινότητας Αστακου Αρετή Γριτσίπη, ο Προεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, ο πρ. Υπουργος και Αστακιώτης Τάκης Στρατούλης, η Πρόεδρος του Συλλογου Αιτωλοακαρνάνων Νεας Σμύρνης Φωτεινή Φωτεινοπούλου, μαζι με το μελος του Δ.Σ. Γκέλυ Ταπρατζή, ο πρ. Δημοτικος Συμβουλος Βασίλης Μουρκούσης, κ.α. 
    Η διασκεδαση κρατησε μεχρι αργα το βραδυ κατω απο τους ήχους της ορχήστρας με τον εξαίρετο ρεμπέτη Γιάννη Λεμπέση.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....


Σχόλια