Παναγιώτης Στάικος : Ο κατάπτυστος Λαϊκισμός παράγει βία και η βία φέρνει βία.!!!!


Είναι γνωστό πως από ιδεολογία ,αλλά και από ψυχοσύνθεση  δεν συμπαθούσα τα ΜΑΤ και κάθε μηχανισμό καταστολής και ακόμη περισσότερο δεν συμπαθώ καμιά μορφή εξουσίας που θέλει να με εξουσιάσει , αντί να υπηρετήσει την Κοινωνία , όπως έπρεπε να ήταν και οι Λαϊκές εξουσίες στις λεγόμενες πρώην εξουσίες  του λεγόμενου πρώην υπαρκτού Σοσιαλισμού, οι οποίοι οδήγησαν τους λαούς αυτούς στην πορνεία στον εξευτελισμό  και στον άκρατο Καπιταλισμό .!!!!!
Ο πραγματικός επαναστάτης όταν πηγαίνει, να συγκρουστεί  με τον εχθρό του Ταξικό ή Εθνικό, πηγαίνει με την βαθειά πεποίθηση  , για να δώσει το αίμα του και την ίδια του την ζωή, αν χρειαστεί , γιατί σέβεται βαθειά την ζωή  .
Υπάρχουν όμως και κάτι ρεμάλια  ψευτοεπαναστάτες του κ@λου , οι οποίοι πάνε για  <<πόλεμο >>  και σαν κότες που είναι , δεν πάνε να συγκρουστούν συντεταγμένα  με τον εχθρό ,αλλά κοιτάνε  να ξεμοναχιάσουν κανένα παιδάκι ( μπάτσο ) για να το σακατέψουν ,αδιαφορώντας για την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής.!!!
Εγώ στα νιάτα μου  έχω συγκρουστεί με  ΜΑΤ μαζικά όμως .!!!
Εμείς οι φοιτητές από το ένα πεδίο μάχης και από το άλλο πεδίο μάχης οι ΜΑΤατζήδες . Οι συγκρούσεις ήταν σκληρές  και τις προκαλέσαμε εμείς οι  φοιτητές , σε γνώση μας ότι μπορούσε να <<τρώγαμε>> ξύλο.!!!
Έτσι λοιπόν ποτέ όμως δεν ξεμοναχιάσαμε κανένα αστυνομικό των ΜΑΤ , για τον οποίο ασφαλώς δεν αισθανόμασταν  αγάπη , αφού  ήταν δυνατόν κάποιοι  μαλ@κες των ΜΑΤ  να είχαν  ξεμοναχιάσει κάποιον  από εμάς και να τον είχαν σπάσει στο ξύλο .!!!!
Όμως εμείς επειδή τότε  ως παιδιά ήμασταν αγνοί ίσως και κουτοί ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ και δεν  ξεμοναχιάσαμε  ποτέ κανέναν μπάτσο( όπως τους λέγαμε τότε ) για να τον σκοτώσουμε , αφού δεν ήμασταν δολοφόνοι αλλά  αγνοί  επαναστάτες , που  θεωρούσαμε εχθρό μας το  Κράτος και το Σύστημα και όχι τον ( μπάτσο ) .!!!!
Δυστυχώς από εκείνα τα παιδιά μείναμε πολύ λίγοι ,που θεωρούμε ακόμη  εχθρό της Κοινωνίας  το    Σύστημα , γιατί οι άλλοι συμβιβάστηκαν  και απορροφήθηκαν από το Σύστημα και τώρα από Αντιεξουσιαστές γίνανε  Εξουσιαστές και απολαμβάνουν τις βίλες τους σε εκείνο το χωρίο  στην Εκάλη  με τις Mercedes και τις Porsche Cayenne στο γκαράζ.
Ναι ,αν θα ήμουν εκεί στην Χίο και είχα πάει ,για να υπερασπιστώ τα δίκια του τόπου μου θα έριχνα και δυναμίτες και πυροβολισμούς με καραμπίνες  εναντίων των διμοιριών των ΜΑΤ , έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες των πράξεων μου .!!!!
Αλά ποτέ δεν θα επέτρεπα σε κανέναν να ξεμοναχιάσουμε ένα παιδί από τα ΜΑΤ ,να το σακατέψουμε στο ξύλο αφήνοντας το λιπόθυμο – μισοπεθαμένο ( αδιαφορώντας για την μάνα που θα το έκλεγε ) , το οποίο δε είχε καμιά όρεξη να πάει στην Χίο , αλλά ήταν υποχρεωμένο να πάει εκεί θέτοντας και σε κίνδυνο την ζωή του , γιατί έτσι τον διέταξε η μητέρα Πατρίς  , δίνοντας του την φοβερή αμοιβή των 800 ευρώ τον μήνα , που σε λίγους μήνες με αυτά θα πάρει και αυτός μια Porsche Cayenne.!!!
Και εγώ όταν μετά είδα μια ομάδα από ( μπάτσους ) των ΜΑΤ , να έχουν τσακώσει ένα από εκείνα τα τσογλάνια ψευτοεπεναστάτες του κ@λου  και να το χτυπάνε με μανία είπα μέσα μου , τώρα δυστυχώς θα πρέπει, να δικαιολογήσω τους (μπάτσους) για να το σαπίσουν στο ξύλο , γιατί με τα κτυπήματα τους το λέω λόγω ειδικότητας , δεν κινδύνευε να το σκοτώσουν ,αλλά να το σαπίσουν στο ξύλο  , γιατί ήξεραν πως κτυπούσαν , για να μην το σκοτώσουν , γιατί τότε θα τους έλεγα πρώτος εγώ γουρούνια δολοφόνους .!!!!
Αυτά τα λίγα για κάποιους δήθεν ευαίσθητους προστάτες της Δημοκρατίας , αλλά όχι και της Ανθρώπινης ΖΩΗΣ ,όποιου και αν είναι αυτή , ακόμη και ενός ( μπάτσου ), οι οποίοι έχουν κατακλείσει αυτές τις ημέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα οργής .!!!
Γνωρίζω πως αυτά που λέω είναι πολύ τολμηρά για κάποιους πουριτανούς , αλλά αν υπάρχει αντίλογος  είμαι έτοιμος να τον ακούσω μόνο επώνυμα και όχι ανώνυμα .
Αστακός 28/2/2020
Παναγιώτης  Σταίκος για την ακρίβεια κάποιος που έχει δώσει  και έχει φάει ξύλο από τα ΜΑΤ.  

Σχόλια