Η γιάφκα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος» στα ΠατήσιαΗ Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από χθες κάνει έρευνες σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Νικολάoυ στα Πατήσια, το οποίο θεωρείται γιάφκα του «τοξοβόλου του Συντάγματος» Γιάννη Μιχαηλίδη.


Στο διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 και θεωρείται γιάφκα της ομάδας, πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αντιτρομοκρατική και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, κατά την οποία, εκτός των άλλων, βρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Το σπίτι στη Ναυάρχου Βότση 3:

Το εσωτερικό του διαμερίσματος

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας εστιάζονται πλέον στον εντοπισμό ενός συνεργού του 32χρονου «τοξοβόλου του Συντάγματος», ο οποίος συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες στην Αγία Παρασκευή μαζί με δύο γυναίκες.
Όπως διαπιστώθηκε από τη μέχρι στιγμής έρευνα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τη φίλη του Μιχαηλίδη, Δήμητρα-Ευδοξία Βαλαβάνη, 26 ετών, με τα πραγματικά στοιχεία της, τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς όμως να έχει δηλώσει την ενοικίαση.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/giafka-toxoboloy-patisia-drone-antitromokratiki
 

Σχόλια