Παναγιώτης Στάικος: Δεν πιστεύω να θεωρηθεί και αυτό συκοφαντία !!!!


Μόνο που σήμερα δεν φόρεσα την κάπα με το γίδινο τρίχωμα .!!! Έδειξα επιείκεια .!!

Καλά είναι εικόνα πάρκου αυτή;;;; ή πλατείας ή μπροστά στον άγιο Νικόλαο ή στο Γυμνάσιο Αστακού  ή στο Νεκροταφείο ή στους Κεντρικούς δρόμους ,αλλά και σε κάποια στενάκια , που υπάρχουν εκατοντάδες τέτοιες φωτογραφίες ,στην έδρα του Δήμου τον Αστακό και βέβαια δεν μπορούσε να λείπει το κερασάκι στην τούρτα , από τον κάδο μπροστά στην μαγική εικόνα της θάλασσας( εκείνος ο ινστρούχτορας ο κυρ σούλας  δεν τα βλέπει αυτά ;;;;)  .!!!
Μάλλον δεν βλέπω θεραπεία ,πρόκειται για ανίατη περίπτωση .!!!
Αστακός 11/3/20120  
Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση  Ξηρομέρου .
Υ.Γ.
Αξιότιμε Αντιδήμαρχε κύριε Γερόλιμε –αγαπητέ μου  φίλε  Σωτήρη :
Σας δίνω νέα τρίμηνη παράταση ,πέραν της 6μηνης  που σας είχα δώσει , για να προετοιμαστείτε , που κάποιοι συνεργάτες μου με κατηγόρησαν για υπερβολική μου περίοδο χάριτος .
STOP.!!!!   για ένα 3μηνο οι αναρτήσεις από πλευράς μου , μετά από αυτή που θα ακολουθήσει για το απορριμματοφόρο .!!!!! 










Σχόλια

  1. Βάλε πλάτη δεν πρέπει μόνο να σχολιάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο γιατί δεν πας κ μια βόλτα από την ακριτική Παπαδάτου?άραγε να θυμάσαι πως πάνε εκεί? Όλο για τον αστακό λες. Πήγαινε κ εκεί να δεις τη επικρατεί. Στο δήμο Ξηρομέρου ανοίκει κ η Παπαδάτου κ δεν έχει πατισει κάνεις εκεί από της εκλογές κ μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καταστρέψατε όλοι οι αστακιωτες το μέρος εκεί. Γιατί ποτε δεν σας άνοιξε μόνο να βγάλετε.. Δεν κάνατε κάτι για τον αστακό Τιποτα.. Καλά που είναι τα χωριά μας και έρχονται.. Αλλιώς τιποτα.. Δεν θα υπήρχε. Μια ζωή για την παρτη σας όλοι η αστακιωτες. Μαζευτείτε σαν πολιτισμενοι ανθρώποι και δώστε ζωή στον αστακό.. Αλλά βοηθήστε και τα χωριά. Αυτά από Σέρρες.. Καί σταματήστε τα φαγωμάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου