ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΣΗΣ: Ένα βίντεο από εκδήλωση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ)

Χρόνια πολλά για σήμερα 25η Μαρτίου και , ημέρα του Ευαγγελισμού . 
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες !!! 
Το βίντεο είναι από εκδήλωση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου ( Ο.Π.ΣΥ.Ξ) Κυριακή 4 Μαρτίου 1990 στο γήπεδο του ΣΠΟΡΤΙΓΚ - Αθήνα , όταν οι Σύλλογοι μεσουρανούσαν και , σέβονταν και προωθούσαν την αυθεντική παράδοση του τόπου μας ( κλαρίνο Βασ. Σούκας , λαούτο Χρ. Ζώτος , βιολί Νίκος Μωραίτης , τραγούδι Στάθης Κάβουρας ). 
Η εκδήλωση αυτή προβλήθηκε από την ΕΡΤ σε δυο συνεχόμενες κυριακάτικες εκπομπές με τον Παναγιώτη Μυλωνά ( από το αρχείο μου ) .

Σχόλια

  1. Mιά εκδήλωση που το μουσικό της κομμάτι διαρκεί πάνω απο 130 λεπτά, με κύριο πρόσωπο τον Δικό μας Ξηρομερίτη ερμηνευτή Τάκη Καρναβά, εσείς επιλέξατε να δημιουργήσετε αρθρο πρός μνήμη της εκδήλωσης τότε( επι προεδρίας στον ΟΠΣΥΞ του Κυρίου Μήτση Νικου ) με τμήμα του, σε τραγούδι της Αειμνηστου Στάθη Κάβουρα.......Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ ο συλλογισμός της επιλογής σας.....Νά είστε καλά διαχειρηστές και ιδιοκτήτες του blog Με το περήφανο Ονομα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Καρναβάς27 Μαρτίου 2020 στις 9:34 π.μ.

    Απο λάθος επιλογή το προηγούμενο σχόλιό μου αναρτήθηκε ώς ΓΙΑΝΝΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Καρναβα το βίντεο όπως είδατε είναι από την προσωπική Συλλογή του κυρίου Νίκου Μήτση εμείς σαν blog δεν έχουμε το ανάλογο αρχείο .
    Περιμένουμε από εσάς να μας αποστείλετε υλικό από τον αείμνηστο πατέρας Τάκη καρναβα που όλοι εμείς μεγαλώσαμε ακούγοντας τα τραγούδια του.
    Σε Γάμους χαρές και πανηγύρια και φυσικά στα κασετόφωνα μας που όλοι στα σπίτια μας έχουμε ακόμη τις περίφημες κασέτες !!!
    Αναμένουμε από εσάς το ανάλογο υλικό..
    Με εκτίμηση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης Καρναβάς27 Μαρτίου 2020 στις 10:45 π.μ.

      Ημουν σαφής στο διακύβευμα κύριοι...η επιλογή του τμήματος αυτού με τον Στάθη ήταν δική σας ??? ή αυτούσια έτσι σας ήρθε απ τον Κύριο Μητση.....Απαντήστε μου με σαφήνεια......Το εν λόγω βιντεο , υπάρχει τμηματικά αναρτημένο στο Youtube απ τον Κύριο Υφαντή.....Ως εκ τούτου είναι ευκολότατο απ τον οιονδήποτε τα το επισυνάψει σε όποια ανάρτηση κειμένου εκείνος επιλέξει...Περιμένω λοιπόν την αποσαφήνιση της επιλογής

      Διαγραφή
    2. Είναι αναδημοσίευση από την προσωπική σελίδα στο Facebook του κυρίου Μήτση.
      Αναμένουμε υλικό σας με εκτίμηση ...

      Διαγραφή
  4. Γιάννης Καρναβάς27 Μαρτίου 2020 στις 11:10 π.μ.

    Σας ευχαριστώ θερμά.......Μόνο που ο Νίκος και πρός τιμήν του έχει αναρτήσει πολλά κομμάτια απ την εν λόγω πολύ εντυπωσιακή εκδήλωση-συναυλια με τραγούδια του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΑΚΗ , και με σημειολογική αναφορά στην επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας...Ας είναι ..να είστε καλά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου