Έξαλλος ο δήμαρχος Λάρισας για τις γεμάτες καφετέριες: Δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει


Σε έντονο ύφος μίλησε σήμερα και αρκετά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά Λαρισαίων αλλά και καταστηματαρχών εστίασης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.
Ο λόγος η ανευθυνότητα που επιδεικνύουν στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, με τις γεμάτες καφετέριες και τα μπαρ, όπου οι καταστηματάρχες, αντί να αραιώνουν τα τραπέζια, στριμώχνουν τους πελάτες.
«Η μισή πόλη κοιμάται και δεν έχει καταλάβει τι έρχεται. Αν συνεχίσουν έτσι σε 15-20 μέρες θα δουν εικόνες σαν της Ιταλίας και τότε θα κλείσουν τα μαγαζιά τους θέλοντας και μη», δήλωσε ο δήμαρχος, για να συμπληρώσει ότι θα ζητήσει συνάντηση άμεσα με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης για να τους νουθετήσει και αν χρειαστεί να επιβληθούν και πρόστιμα από τη δημοτική αστυνομία, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης…
«Είναι πανδημία, δεν είναι αστεία υπόθεση και ζητώ από τους πολίτες να επιδείξουν επιτέλους ατομική ευθύνη και να σεβαστούν και τους συνανθρώπους τους», τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Καλογιάννης.
Ανακοίνωσε επίσης πως θα τοποθετηθούν σε κάθε όροφο του δημαρχείου, δημοτικοί αστυνόμοι, οι οποίοι θα κατευθύνουν δυο-δυο, τρεις-τρεις το πολύ τους πολίτες στις υπηρεσίες, ώστε να μην 
παρατηρείται συνωστισμός και συγχρωτισμός.
https://www.aftodioikisi.gr/

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου