Ηλιας Αθ Κούγγελης ΔΗΜΟΤΙΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕ ΦΙΛΛΙΠΑ ΣΑΜΑΛΕΚΟ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ



Ηλιας Αθ  Κούγγελης 
ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του χωριού μου ,Κος Πάνος Πετρονικολός ευχαρίστησε την Περιφερειακή αρχή για την άμεση ανταπόκριση της σε παρεμβάσεις έργων μέσα και έξω από το χωριό μας. 

Με έκπληξη διαβάσαμε, στη συγκεκριμένη ανάρτησή,  σχόλιο του δημοτικού συμβούλου του δήμου Ξηρομέρου Κου Φίλιππα Σαμαλέκου με υβριστικό,  προσβλητικό και σεξιστικό   περιεχόμενο για το χωριό μας.(.μας έχετε ζαλίσει τα αρ…δια με το βασιλόπουλο, ειλικρινά)

Δημοτικέ σύμβουλε  Φίλιππα Σαμαλέκο  ( δεν θα σε αποκαλέσω κύριο) Γεννήθηκα από μία οικογένεια με αρχές και αξίες και μεγάλωσα σε ένα χωριό το Βασιλόπουλο Αιτ/νιας του οποίου η ιστορία στην Ελληνική κοινωνία είναι πολύ μεγάλη. Το χωριό μου συμμετείχε σε πολλούς αγώνες για την απελευθέρωση και την εδραίωση της δημοκρατίας στον τόπο μας. Πολλοί συγχωριανοί μου όπως και από άλλα χωριά έπεσαν στα πεδία των μαχών για την πατρίδα μας.Το ότι εσύ είσαι σήμερα ελεύθερος και εκφράζεσαι τόσο χυδαία για το χωριό μου , αυτό οφείλεται και στους αγώνες των προγόνων μου και των συχωριανών μου.

Είμαστε ένα ήσυχο χωριό με κάλους, τίμιους και με αρχές κάτοικους οι οποίοι σέβονται τον συνάνθρωπό τους και έχουν ευγένεια στις συμπεριφορές τους.
Σου απαγορεύω λοιπόν, εγώ προσωπικά, να εκφράζεσαι έτσι για το χωριό μου  προσβάλοντας  τους κατοίκους του και το εκλεγμένο κοινοτικό συμβούλιο 

Σε καλώ να ανακαλέσεις δημόσια τον ανωτέρω χαρακτηρισμό - σχολιασμό σου για το χωριό μου και μη ξεχνάς ότι, ενώ ήσουνα παντελώς άγνωστος, πολλοί από τους συγχωριανούς μου σε επέλεξαν με την ψήφο τους να τους εκπροσωπήσεις στο δημοτικό συμβούλιο . Δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι θα τους ανταπέδιδες με αυτή την χυδαία ανάρτησή σου,

Καλώ επίσης τον δήμαρχο και την δημοτική αρχή να σε στείλουν σπίτι σου , ζητώντας την παραίτησή  σου από την θέση του δημοτικού συμβούλου.

«Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετημένου αχάριστου» ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ 

                                                                        Ηλίας Αθ. Κούγγελης

Σχόλια