Υβριστικό Σχόλιο από Δημοτικό σύμβουλο της δημοτικής παράταξης <<Δύναμη Ελπίδας Ανατροπή τώρα του Δήμου Ξηρομέρου !!!

Το είδαμε και αυτό σήμερα υβριστικό σχόλιο του Δημοτικού Συμβούλου Φίλιππου Σαμαλέκου  στο Facbook κάτω απο ανάρτηση ευχαριστήριο Προέδρου τοπικής κοινότητας, προς την περιφέρεια. 
Μια  κίνηση Δημοτικού Συμβούλου που δεν δικαιολογείται.  
Πιστεύουμε ήταν μια κίνηση λάθους της στιγμής, καθόσον ο κύριος Σαμαλέκος είναι ένας μορφωμένος  άνθρωπος με κύρος και υπόληψη στους δημότες του Ξηρομέρου.
Καλό θα είναι να ζητήσει δημόσια συγνώμη για αυτό το ατυχές γεγονός, σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμαρχος Ξηρομέρου πρέπει να λάβει αποφάσεις που προβλέπονται σε τέτοιες συμπεριφορές.  








Σχόλια

  1. Ντροπή στον δημοτικό σύμβουλο Ξηρομέρου από την παράταξη του Δημάρχου μας θυμίζει καταστάσεις 1967 -1974 ας πάρει θέση ο δήμαρχος που είναι ένας νέος επιστήμονας γιατί το θράσος μερικές φορές ξεπερνάει τα όρια και δείχνει να μην σέβεται τον αρχηγό της παράταξης και δήμαρχο Ξηρομέρου που τον επέλεξε για τα ψηφοδέλτια του και η κοινωνία του Ξηρομέρου τον επέλεξε δημοτικό σύμβουλο.και αυτός με μεγάλο θράσος αρχίζει να βρίζει εναν πρόεδρο και ένα χωριό που δίνουν την μάχη τους για ένα καλύτερο Βασιλόπουλο που αφιερώνουν χρόνο χρήμα μαζί με την δημοτική αρχή ντροπή και μόνο ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου