Απόστολος Νικ. Πανταζής Συνεχίζει της δωρεές σε Συλλόγους και αθλητικά σωματεία του Ξηρομέρου !!!Διαπιστώνουμε αυτές τις ημέρες μια σειρά δωρεών σε Συλλόγους και αθλητικά σωματεία του Δήμου μας Ξεκινώντας την Δωρεα που έκανε στο Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Τα Κόροντα με το ποσό των 1500 ευρώ ακολουθεί η δωρεά με το ποσό των 10.000 ευρώ στον Ηρακλη Αστακού και τέλος 3000 ευρω στον Δευτερο Σύλλογο της Χρυσοβίτσας .
Να σας θυμίσουμε την βράβευση του απο τον Σύνδεσμο Χρυσοβιτσάνων Τα Κόροντα σε δελτίο τύπου του Συλλόγου που ακολουθεί θα διαπιστώσετε ενα σωρό δωρεές στον τόπο καταγωγής του !!!! 

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα» αποφάσισε, ομόφωνα, να βραβεύσει την (Κυριακη 24.2.2019) το εκλεκτό μέλος του συλλόγου μας, τον Απόστολο Πανταζή, επιχειρηματία, πρώην αντιδήμαρχο  εξής λόγους:

         Ο Απόστολος Πανταζής είναι συγχωριανός μας. 
Είναι γιος του Νίκου Πανταζή και της Θεόδωρας Μπαρμπαρουση.
     Η μητέρα του Πατέρα του Πανωραία Σταύρου Φατσιλέτου κατάγεται από την ιστορική οικογένεια Φατσιλέτου όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χρυσοβιτσα.
      Ο Γιάννης Φατσιλέτος συμμετείχε στην επανάσταση του 1821 και μάλιστα ο γιος του Στάθης σκοτώθηκε στην έξοδο του Μεσολογγίου.
          Οι γονείς του Πατέρα του Απόστολου έμειναν για πολλά χρόνια στο χωριό και σώζεται το τοπωνύμιο «Στου Πανταζή», που αφορά προικώο ακίνητο……
 Ο Απόστολος Πανταζής, τιμώντας την καταγωγή του, ζήτησε να γίνει μέλος του συλλόγου μας, να καλείται σ’ όλες τις εκδηλώσεις και να του στέλνεται και η εφημερίδα μας.

 -Μέχρι σήμερα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μας και βοήθησε πολλές φορές οικονομικά το σύλλογό μας και συγκεκριμένα πέρυσι στη χοροεσπερίδα έδωσε 1.500 ευρώ και άλλες τρεις φορές βοήθησε τις εκδοτικές δραστηριότητες του Συλλόγου μας, προσφέροντας από 1000 ευρώ κάθε φορά.
        Τον ευχαριστούμε θερμά γιατί απ’ τη μακρινή Νιγηρία που έχει τις επιχειρήσεις του, θυμάται τον τόπο της καταγωγής του κι ενδιαφέρεται και στηρίζει το Σύλλογό μας, όταν παραστεί ανάγκη.

       –Επίσης ο Απόστολος Πανταζής βοήθησε οικονομικά τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο του χωριού μας δύο φορές και την Κοινότητα Χρυσοβίτσας, στην οποία δώρισε ένα λαπ τοπ.

Τέλος βοήθησε πολλές φορές κι άλλους φορείς της περιοχής μας όπως:
-Το Δήμο Ξηρομέρου, στον οποίο δώρισε οικόπεδο για την επέκταση του Νεκροταφείου Αστακού

-Την εκκλησία του Αγίου Νικολάου Αστακού με διάφορες δωρεές.

-Χρηματοδότησε τον Αίολο, την ομάδα μπάσκετ, με αποτέλεσμα ν’ ανέβει στην Α-2 κατηγορία κι εξακολουθεί να ενισχύει την ομάδα νέων του Αιόλου

-Χρηματοδότησε τον Ηρακλή, την ομάδα ποδοσφαίρου του Αστακού

-Βοήθησε οικονομικά στην κατασκευή του παρκέ στο κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου Αστακού

-Συμμετέχει σαν μόνιμος χορηγός στο Ναυτικό Αθλητικό ΄Ομιλο Αστακού (Ν.Α.Ο.ΑΣ)

-Χρηματοδότησε το σύλλογο Βλιζιανών για την κατασκευή δρόμου προς την Αγία Παρασκευή

-Χρηματοδότησε το κέντρο υγείας Αστακου για τη λειτουργία του ακτινολογικόυ τμήματος και βελτίωση του ασθενοφόρου. 

Βρέθηκε πολλές φορές δίπλα σε απλους ανθρώπους που ζήτησαν τη βοήθεια του.

-Έκανε και συνεχίζει να κάνει πολλές άλλες αγαθοεργίες και είναι αγαπητός στην κοινωνία.

            Πιστεύουμε ότι με την όλη συμβολή του δείχνει μεγάλη αγάπη για το χωριό μας και τους φορείς της περιοχής κι ότι είναι συνεχές το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη και την προβολή του χωριού μας και την καλή πορεία του συλλόγου μας και για τους λόγους αυτούς τον βραβεύει για την προσφορά του.

     ΣΥΝΔΣΜΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ 

Σχόλια

 1. ποιους απλους ανθρωπους βοηθησε ρε μας δουλευετε η συλογοθ εχουν αναγγες οι ανθρωποι που τον αγαπησανε σαν το παιδι που αστακου ενα απλο ανθρωπο!!εδω κοντευουμε να πεθανουμε απο απν πηνα μας πετανε εξω επο τα απιτια μας και κοντευουμε να αυτοκτονισουμε και εσεις ανεβαζετε οτι εκανε δωρεες σε συλογους και σε εκλησιες και σε διαφορα αλλα κεντρα! !γιατι γα γραφετε αυτα για να τον μισησουν χηρωτερα!!η οικογενειες που πηνανε θελουν θοηθεια ρεεεεεε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν υπάρχει σύλλογος με το όνομα "Δεύτερος".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το χειρότερο δεν είναι ότι βοήθησε... Το χειρότερο είναι ότι όσοι βοηθηθηκαν το ξέχασαν.... Και θέλουν κι αλλο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απ ότι φαίνεται προετοιμάζει έδαφος από τώρα για τις επόμενες εκλογές..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Θα ήθελα να ρωτήσω τον αγαπητό πρόεδρο του περιβαλλοντικού πριν ένα μήνα περίπου κόλλησε στα καφενεία του χωριού ένα χαρτί με τον οικονομικό απολογισμό της τάξεως τον 2800 περίπου ευρώ. Αυτός ο οικονομικός απολογισμός ήταν πριν τα 3000 χιλιάρικα του Πανταζή η μετά? Αν ήταν πριν θα πρέπει να βγει καινούριος απολογισμός προσθέτοντας κ τα 3000 χιλιάρικα του Πανταζή αν ήταν μετά τότε υπάρχει θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου