Δήμος Ξηρομέρου : Τούρτα γενεθλίων από την δημοτική αρχή στις δύσκολες μέρες που περνάμε !!!


Το είδαμε και αυτό στον Δήμο Ξηρομέρου στην επισκευή της ζημίας στον αγωγό ύδρευσης της πόλης του Αστακού να κόβουν τούρτα λόγο γενεθλίων του Αντιδημάρχου ύδρευσης και υπεύθυνου πολιτικής προστασίας Κώστα Λαινα, παρουσία υπάλληλων δημοτικών συμβούλων και άλλων πολιτών περισσότερων των δέκα ατόμων παραβιάζοντας τους κανόνες ασφαλείας υγιεινής κατά των μέτρων που έχουν παρθεί !!!!
Κύριοι της Δημοτικής αρχής
Με πλήρη σεβασμό στα μέτρα της πολιτείας περί συνάθροισης , στα μέσα προστασίας των εργαζομένων ως άμεσος προϊστάμενος κ γιατρός τι έχετε να μας πείτε ;;

Σχόλια

  1. Ειναι πλεον εμφανη και στο πιο κακοπιστο η αγαπη και στηριξη του κ Λαινα στην Υπηρεσια Υδρευσης ..παντα παρων ..παντα διπλα .. παντα κοντα στο προσωπικο.. σε καθε εργασια κατασκευης .. επισκευης η συντηρησης..κι ας μην προς αυτο υποχρεουται εκ του θεσμικου του ρολου.Τους εμπνεει ασφαλεια και σιγουρια ..τους καθοδηγει ..κι αυτοι σημερα του το ανταπεδωσαν .Ομορφες στιγμες ..
    Ηλιας Κοτροτσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κωστα μαρτυρα
    ηθελες κοματι απο την τουρτα???? πες και κανα χρονια πολλα
    με τις τουρτες θα κανεις αντιπολιτευση?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρακι μου εμενα δεν μου αρεσουν τα γλυκα γιατι παχαινουν ..αλλα απ αυτους ολοι τωρα καταλαβαν οτι ουτε στο χαρτοκουτι δεν αφηνουν...γλυκο!!
      Χρόνια πολλά στον Συνάδελφο να είναι πολύχρονος να χαίρεται την βασιλεία του !!!
      Κώστας Γεωργούλας

      Διαγραφή
  3. Η Χριστίνα που ψήφισε όχι στην αύξηση του παγίου ήταν κάμεραμαν στην βλάβη και στα γενέθλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου