Δημόσια δήλωση του δημοτικού συμβούλου κ. Φίλιππου Σαμαλέκου.


Χθες βράδυ ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά για σωρεία υβριστικών σχολίων στο facebook, σχετικά με το χωριό Βασιλόπουλο. Του απάντησα ότι δεν ήταν δικά μου και ότι δεν είχα πρόσβαση σε λογαριασμό facebook και messenger.
Προφανώς και είχε χακαριστεί. Σήμερα πολλοί από την περιοχή άρχισαν να κανιβαλίζουν με το όνομά μου, λες και περίμεναν καιρό και χωρίς να ελέγξουν τι έχει γίνει. Τον κύριο Πετρονικόλο δεν τον γνωρίζω ούτε έχω μιλήσει ποτέ μαζί του.
Για όσους με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι τέτοιες ενέργειες δεν είναι του χαρακτήρα μου και ότι πάντα εκφράζω τις απόψεις μου δημόσια και με σαφήνεια. Θα παρακαλούσα επίσης όλους να σταματήσουν να διαδίδουν τα σχόλια και να ψάχνουν να βρουν τους εχθρούς του Ξηρομέρου.
Πραγματικά έχουμε πολύ σοβαρότερα πράγματα να αντιμετωπίσουμε. 

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Φίλιππος Σαμαλέκος
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

Σχόλια

  1. tetoiou eidous ekfraseis xrisimopoiouse kai sto limena pou ergazotan gia auto to logo pire kai podi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάνε και οι πέτρες κύριε σαμαλεκο..τιμηστε τον ανδρισμο σας και δηλώστε την ευθύνη σας ως έχει. Σας χακαραν δηλαδή για ένα τεταρτο,έγραψαν μόνο αυτό το σχόλιο και μετά σας ξαναξεχακαραν. Αν ήθελαν να το κάνουν αυτό θα το έκαναν στη σελίδα του δημάρχου όχι σε έναν τυχαίο κακά γνωστό δημοτικό συμβούλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημασία έχει ότι,ο,τι και να έγινε εμμέσως δίνει μια απάντηση,και έτσι σαν πολιτισμένοι άνθρωποι μπορούμε να προχωρησουμε στα σοβαρά προβλήματα που έχουμε,πιστεύω σε κάποιο παράπτωμα πρέπει να δίνουμε ευκαιρία στον κάθε ένα που το κάνει ώστε να διορθωθεί,όχι να του δώσουμε μια κλωτσιά να πάει παρακάτω..δεν μιλώ ειδικά αλλά γενικά για μένα για σένα για τον σαμαλεκο για όλους μας..καλή συνέχεια..ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΦΑΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανίβαλοι ούτε τις μουρες σας στον καθρέφτη δεν αντέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου κάνεις δεν έχει το δικαίωμα να προσβάλει τους κατοίκους ενός χωριού. Στην τελική ο πρόεδρος κάνει έργα τα ανεβάζει στο διαδίκτυο ενημερωνοναστε και όσοι είμαστε μακριά. Ποιο ήταν το πρόβλημα? Επίσης να σε ενημερώσω ότι σε ανάλογη απάντηση απορρίφθηκε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον περιφέρειαρχη Μυτιλήνης.το ποιον του καθενός φάνηκε και με αυτή τη δήλωση του προσέβαλε την επιλογή του δημάρχου μας, χωριό της γυναίκας του είναι το Βασιλόπουλο, για την τιμή που του έκανε να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου