Κώστας Γεωργούλας: Απαντάει σε δυσμενής σχόλια της Τζένης Παπαδημητρίου


Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα σήμερα μετά από ενημέρωση από φίλους ότι στο Προφίλ της συχωριανής μου Τζένης Παπαδημητρίου, δύο σχόλια που αφήνουν αιχμές σε βάρος μου σε βάρος του πρώην δημάρχου κυρίου Σταικου και συγχωριανών μου γείτονες σε εμένα.
Κυρία Παπαδημητρίου δεν θα αρνηθώ κατά αρχάς ότι είμαι ο ιδιοκτήτης του xiromeritisblogdpot.com που απαρτίζεται από πολλούς αρθρογράφους και συνεργάτες.
Να σας ενημερώσω ότι το μπλογκ μας είναι ένα αξιόλογο μπλογκ και αποφεύγει να ανεβάζει υβριστικά σχόλια και σχόλια που κατηγορούν ανθρώπους και θίγουν προσωπικότητες.
Θίξατε ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γειτονιά μας είναι το οικόπεδο μάντρα του Γκόλια, είναι ένα οικόπεδο στο Κέντρο του Χωριού μας να σε ενημερώσω ότι σκουπίδια δεν ρίχνονται εκεί από κανέναν γείτονα μου ούτε και από εμένα προσωπικά, για να γνωρίζεις ότι η γειτονιά μου απαρτίζεται από οικογενειάρχες ανθρώπους, με μικρά παιδιά που έχουν αξιοπρέπεια και είναι άνθρωποι ευσυνείδητοι .  
Το Θέμα με το εν λόγο οικόπεδο είναι η εγκατάλειψη από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα η βλάστηση να είναι σε επίπεδο Ζούγκλας τα χόρτα να έχουν γίνει τεράστια και εμείς και τα παιδιά μας να κινδυνεύουμε από τσιμπήματα φιδιών, εντόμων, τρωκτικών και το ποιο μεγάλο πρόβλημα είναι να κινδυνεύουμε από φωτιά τους καλοκαιρινούς μήνες .
Από ότι γνωρίζω είστε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του περιβαλλοντολογικού συλλόγου και ο Πρόεδρος τυχαίνει να είναι κολλητό σας, από ότι πληροφορήθηκα το καλοκαίρι στην πλατεία στην γενική συνέλευση το πρόβλημα αναφέρθηκε από κατοίκους που είχαν παραβρεθεί στην εν λόγο συνάντηση   και γράφτηκε στα πρακτικά σας τι κάνατε για αυτό? 
Όσο για το επίπεδο το δικό μου είναι γνωστό στους κατοίκους του χωριού μας, αλλά και όλου του Ξηρομέρου που με τίμησε Τρεις φορές, έχοντας   εκλέξει δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξηρομέρου !!!
Όσο αναφορά για το δικό σας επίπεδο κυρία Τζένη Παπαδημητρίου αφήστε να το κρίνουν οι συγχωριανοί μας..

Σχόλια

  1. Μπράβο Κώστα .!!
    Εγώ δεν της απάντησα στο Facebook.!!
    Γιατί απλά σέβομαι τον εαυτό μου και επειδή αγνοούσα ,ότι η κύριος Τζενη προσελήφθη στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου ,ως οδοκαθαριστρια .!!!!
    Μπαβο της σαν σκουπιδιάρα που λέει και ο λαός μας (εγώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ αυτή την φράση ) κάνει πολύ καλή δουλειά .!!
    Εύγε της .!!!
    Να την πάρουν μόνιμη .!!
    Παναγιώτης Σταικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς η ευτυχώς Κώστα όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε. Τώρα δίνεις μεγάλη αξία αν ασχολείσαι με τη Τζένη. Καταρχήν άρθρογραφει σε άλλο site που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε ανεβάζει μόνο όσα θέλει. Δεύτερον, κρίνει το σταικο αρνητικά που αν δεν υπήρχε σταικος κια ζούλας δεν θα υπήρχε κέντρο υγείας. Θες κι άλλα. Η ευθύνη καθαριότητας είναι του Δήμου και από ιδιώτη μπορεί να γίνει καταγγελία. Ας κάνει καταγγελία λοιπόν κι ας αφήσουμε τα εφέ μέσω blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης Καρναβάς6 Μαρτίου 2020 στις 7:13 μ.μ.

    Φίλτετε Κωστα Γεωργούλα.....προφανώς λοιπόν ( αφού ισχυρίζεστε ότι δεν επιτρέπεται , ύβρεις και συκοφαντίες στο blog σας, συναινείτε με τις κατηγορίες σε άρθρο που ανεβάσατε και σχόλιο , περί βιωμάτων σε Ιδρυμα ??? Οκ...η συνέχεια αρμοδίως φίλε μου Κώστα Γεωργούλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ6 Μαρτίου 2020 στις 7:49 μ.μ.

      Φίλτατε Γιάννη εγώ προσωπικά δεν ανέβασα κάποιο υβριστικό σχόλιο οσο αφορά εσένα και οποιονδήποτε άλλο όλα τα σχόλια μου όταν σχολιάζω έχουν το όνομα μου όσον αφορά τους αναγνώστες που σχολιάζουν επώνυμα είναι υπόλογοι των αναγραφών τους και υπεύθυνοι των όσων λένε ..

      Διαγραφή
  4. Κάτω τα χέρια από τη Τζενουλα της προσφοράς και του εθελοντισμού Αμάν πια το χωριό σας και το ξηρομερο θα ήταν φτωχότερο χωρίς αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου