ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ


Στην λήξη της βρίσκεται η σύμβαση του Διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, Πάνου Παπαδόπουλου και σύμφωνα με πληροφορίες το υπουργείο Υγείας προχωρά στην διαδικασία αντικατάστασής του.
Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εν μέσω κρίσης του κορωνοϊού, θα αποτελέσει πλήγμα για την νοσηλευτική μονάδα, η οποία αυτή την στιγμή, παρά τις δυσκολίες βρίσκεται σε ένα καλό σημείο.
Όμως και μετά το τέλος της κρίσης η απομάκρυνση του κ. Παπαδόπουλου, αντικειμενικά θα είναι δυσάρεστη εξέλιξη, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο με διοικητικές ικανότητες, που έχει αναπτύξει μια καλή σχέση συνεργασίας με όλους τους εργαζομένους, οι οποίοι βοηθούν το έργο του, βλέποντας την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει.
Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ζητούν από το υπουργείο Υγείας την ανανέωση της σύμβασης του κ. Παπαδόπουλου, παρόλο που ως γνωστόν οι τοποθετήσεις διοικητών σε τέτοιες θέσεις έχουν κομματικό χαρακτήρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία των εργαζομένων και γενικότερα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, ζητά να γίνει εξαίρεση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου συγκεντρώνει υπογραφές με αίτημα την ανανέωση της σύμβασης του κ. Παπαδόπουλου στην θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Παπαδόπουλος είναι ο μοναδικός Μεσολογγίτης που συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Σχόλια

  1. Δεν είναι θέμα αγαπητέ 10:34 ο καλός καλό δεν βλέπει ...,αλλά ούτε και κομματοκρατίας ,αλλά επειδή αυτές οι θέσεις είναι καθαρά θέσεις ,από τις οποίες πρέπει να εφαρμοστεί η πολιτική της κυβέρνησης που κάθε φορά επιλέγει ο Ελληνικός λαός ,ήδη ο κύριος Παπαδόπουλος από μόνος του ,όχι γιατί είπε κανένας ,ότι δεν είναι ικανός ,ο οποίος τυχαίνει να είναι και φίλος μου ,έπρεπε να είχε υποβάλλει την παραίτηση του από την ημέρα ,που η νέα Κυβέρνηση έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή και όχι σαν κάποιο παλικαράκι ,το οποίο ήταν στον ΟΔΔΥ και δεν παραιτιώταν με αποτέλεσμα όταν τον απέλυσε η τότε Κυβέρνηση έβαλε στη τσέπη ως αποζημίωση το πιδί 400 χιλιάδες ευρώ .
    Άρα όλα τα αλλά είναι απλά ο συνήθης Ελληνικός Λαϊκισμός .
    Ένας βαθειά δημοκράτης με πολύ περισσότερα προσόντα και από τον κύριο Παπαδόπουλο και από τον άλλον του ΟΔΔΥ,ο οποίος ποτέ δεν σκέφτηκε να ζητήσει ή να διεκδικήσει τέτοιες κομματικές καρέκλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου