ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ :Προς κ. Γεωργούλα «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

                           

  
                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Ο κύριος Κώστας Γεωργούλας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο – Πρώτα ο πολίτης», που διοίκησε για 5 χρόνια τον Δήμο Ξηρομέρου, και δραστήριος διαχειριστής του Blog «Ξηρομερίτης»,
μας ενημέρωσε από το Blog του, για μία απ’ ευθείας ανάθεση για συντήρηση φωτοτυπικού αξίας 1.000 € με ΦΠΑ, με προφανή σκοπό να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για την δημοτική αρχή και να αφήσει να αναρτούνται από κάτω «ανώνυμα» επικριτικά σχόλια.
Πράγματι έτσι είναι, η δημοτική αρχή για τα 2 φωτοτυπικά που έχει στο Δημαρχείο, προμηθεύτηκε 3 εξαρτήματα που είναι ακριβά, αλλά αυτή είναι η τιμή τους στην αγορά και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει κάθε σχετικός με το αντικείμενο και η εργασία αφορούσε όχι την συντήρηση ενός φωτοτυπικού, αλλά παραπάνω, όπως επίσης και φαξ και στις 3 δημοτικές ενότητες.
Ας φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη του κ. Γεωργούλα, μεσυγκεκριμένα στοιχεία και να δούμε λοιπόν στον ίδιο προμηθευτή, πόσα έδωσε το 2016 η δημοτική αρχή της οποίας μέλος ήταν ο κ. Γεωργούλας, για 3 εξαρτήματα(ένα εξάρτημα συμπίπτει και χρεώνεται σχεδόν διπλάσιοτότε) και για τις ίδιες συντηρήσεις.
Στον ίδιο προμηθευτή λοιπόν, του ανατέθηκε με3.993,63 € με ΦΠΑ και προς απόδειξη, ακολουθείπαρακάτω σχετικός σύνδεσμος στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και επισυνάπτουμε και εικόνα της ανάθεσης.
Συμπερασματικά κύριε Γεωργούλα, όσο και να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι όλοι είμαστε ίδιοι, δεν θα το καταφέρετε, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε ίδιοι και ούτε θα γίνουμε ποτέ!!! Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μία διαφορά 400%.
Ειδικά για εσάς κ. Γεωργούλα, στο συγκεκριμένο κομμάτι των δεκάδων απ’ ευθείας αναθέσεων που κάνατε ο ίδιος και των μηδενικών εκπτώσεων που παίρνατε επί παραδείγματι για το ΚΗΦΗ Κανδήλας, το Μουσείο Παλαιομάνινας, το Γυμναστήριο Παπαδάτου και σε πολλά άλλα, σας θυμίζουμε την γνωστή ρήση: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Σχόλια

  1. Σωστός πρέπει να απαντάει όχι μόνο στα blogs αλλά και στα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου