Ηλίας Κοτρότσος : Ο Βαγγέλης Νικ. Χολής ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου


30 χρόνια πριν..
το 1990 ένα νέο παιδί από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου ο Βαγγέλης Νικ. Χολής αποφάσισε να αδράξει τη ζωή και να κάνει πράξη τα επαγγελματικά του όνειρα στο τόπο που μεγάλωσε και τόσο πολύ αγαπούσε, το όμορφο Ξηρόμερο. Δημιούργησε στην αρχή το Κτήμα Ιόνιο και αμέσως μετά προχώρησε στο άλλο μεγάλο όνειρο του ,το ΙΟΝΙΟ ΚΛΑΜΠ, με λειτουργικούς συνεταίρους, το Δρακά Νικόλαο και το Θόδωρο Κλαδευτήρα. 

Ο κόσμος του Ξηρομέρου και όχι μόνο αγκάλιασε με αγάπη τις επαγγελματικές του επιλογές , καθώς πέραν του εξαίρετου χαρακτήρα ,διακρινόταν για τον επαγγελματισμό και τη σοβαρότητα του, και τον στήριξε με την καθημερινή του παρουσία ανελλιπώς μέχρι και σήμερα .
 Η προσφορά του έκτοτε, ιδιαίτερα στην τοπική κοινωνία μεγάλη και αναγνωρίσιμη απ όλους ..
Παιδικέ μου φίλε και χωριανέ Βαγγέλη ..
Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τη ζωή αρκετά δημιούργησες σε Ελλάδα και Βουλγαρία και πρόσφερες στο τόπο σου ..Ζήσε τώρα όπως σου αξίζει..


Ηλίας Κοτρότσος

Εδώ εμείς να σημειώσουμε ότι Βαγγέλης Νικ. Χολής ασχολήθηκε και με τα κοινά.
 Έχει θέσει υποψηφιότητα στον πρώην Δήμο Αστακού δυο φορές, στις οποίες είχε εκλεγεί την μεν πρώτη με την παράταξη του Πυθαγόρα Σαμαρά την Δεύτερη με την Παράταξη του Παναγιώτη Στάικου όπου και διετέλεσε πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, υπήρξε και μία τρίτη φορά την οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί, βάζοντας υποψηφιότητα με την παράταξη του Γιάννη Λύτρα όπου κατατάχτηκε πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος.
Όλα αυτά τα αναφέραμε για να σας δείξουμε ότι ο Βαγγέλης αγαπάει τον τόπο του και τους συμπατριώτες του .
Η συντακτική ομάδα του xiromeritis εύχεται στον Βαγγέλη καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνει... 








Σχόλια

  1. Καλή συνέχεια φίλε και συνεργάτη Βαγγέλη στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού .!!
    Πάντα επιτυχίες .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγινε επιλαχών γιατί τον φάγαν στο παρά πέντε αυτός ήταν δημοτικός σύμβουλος 2010 2014 και όχι κάποιοι άλλοι που αν έχαναν την θέση του δημοτικού συμβούλου θα αφανίζονται από το χάρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου