Επί της γραφικής ύλης Προς κ Σούλα και συνοδοιπόρους

  1.                    Ρωτηθήκατε κ Σούλα δημοσίως αν αποδεδειγμένα γνωρίζετε κάποια παρέμβαση ΔΙΚΗ ΜΟΥ σε Υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να μην εκτελέσει ως όφειλε το έργο της; και αν ναι να ενημερώσετε τους δημότες δημόσια ΑΝ ΟΧΙ σας καλούσα  να σιωπήσετε .. 
  2.  1. Εσείς γνώστης τόσων υπηρεσιακών εγγράφων αν υπέπεσε στην αντίληψη σας κάποιο " εντέλεσθαι" σε υπάλληλο που να τον υποχρεώνει να πράξει συγκεκριμένες ενέργειες βλαπτικές για την υπηρεσία; 
  3. 2. Αντί αυτών μιλάτε για τις εκτιμήσεις σας χωρίς να διαθέτετε προς τούτο τα απαραίτητα προσόντα καθώς ούτε οικονομολόγος είστε ούτε πολιτικός μηχανικός η αρχιτέκτονας για να κάνετε "πραγματογνωμοσύνη" 
  4. 3. Εαν λοιπόν θεωρούσατε ότι έπραξα κάτι σε βάρος των συμφερόντων του Δήμου γιατί επί 8 μήνες τόσο εσείς αλλά και οι συνοδοιπόροι σας δεν καταθέσατε τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη. 
  5. Να σας πω εγώ κ Σούλα γιατί δεν το πράξατε ; Γιατί δεν είχατε ουδένα στοιχείο σε βάρος μου και προτιμήσατε το δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας. 
  6. Δυστυχώς μέσα από το δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας προσπαθείτε να κρύψετε την ανικανότητα της νέας δημοτικής αρχής που είναι εμφανής και στους πιο φανατικούς υπέρμαχους της.
  7.  Εύκολα το διαπιστώνει κάνεις από τους κάδους των σκουπιδιών στο δίκτυο ύδρευσης αλλά και σε κάθε μεγάλο και μικρο πρόβλημα του Δήμου Γιατί το νέο που υποσχεθήκατε όλοι πλέον κατάλαβαν ότι εκτός ότι είναι πιο παλιό από το παλιό είναι και ανίκανο να διαχειριστεί τα στοιχειώδη του Δήμου. 
  8. Έστω τούτες τις κρίσιμες ώρες οφείλετε να σοβαρευτείτε , να κατανοήσετε το θεσμικό σας ρόλο και να αναλάβετε τις ευθύνες σας έναντι των δημοτών και να προστατέψετε την υγεία τους .
  9.                      Δυνατό Ξηρόμερο           Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου
                  Γεωργούλας Κωνσταντίνος 


Σχόλια

  1. Κύριε Γεωργούλα με επώνυμη σας παρέμβαση χτες στο Blog μας θέσατε τα 2 ερωτήματα που δημοσιεύεται παραπάνω, αλλά τις 2 ισάριθμες απαντήσεις που σας δώσαμε, μέσα σε κλίμα ευπρέπειας, δεν τις δημοσιεύσατε. Τις δημοσιοποιώ εγώ λοιπόν και ελπίζω να μην αφήσετε πάλι υβριστικά ανώνυμα σχόλια.

    Απάντηση 1: Κύριε Γεωργούλα με ρωτάτε κάτι το οποίο είναι αδύνατο να γνωρίζω, εκτός αν είχα κοριούς στην Κοινωφελή και άρα απορώ για την ερώτηση σας.
    Εγώ αυτό που γνωρίζω από τα επίσημα έγγραφα και την κοινή αντίληψη που πιστεύω ότι διαθέτω και το έχω γράψει ανοικτά με όνομα και επώνυμο είναι τα εξής απλά:
    Βλέπω πολλές απ ευθείας αναθέσεις με μηδέν εκπτώσεις, όπου με συντριπτική συχνότητα κάτι προϋπολογίζεται Α και ανατείθετε ως δια μαγείας Α.
    Βλέπω απ ευθείας αναθέσεις όπου το αντικείμενο της ανάθεσης είναι αόρατο. Συγκεκριμένες πολλές περιπτώσεις και έχω γράψει πολλές φορές και έχω αναφέρει στα ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου.
    Επίσης βλέπω απ ευθείας αναθέσεις υπερκοστολογημένες με την δική μου κρίση. Παράδειγμα σας το έχω πει με όνομα και επώνυμο ότι στο ΚΗΦΗ Κανδήλας θεωρώ το ποσό των 43 χιλιάδων ευρώ αν δεν κάνω λάθος, εξόχως μεγάλο. Αν δεν γινόταν ομοειδής εργασίες με απ ευθείας αναθέσεις και κατάτμηση αλλά με έναν ωραίο διαγωνισμό εκτιμώ ότι πάνω από 15 χιλιάδες δεν θα πήγαινε. Επίσης θεωρώ αδύνατο δυστυχώς αυτό το κτίριο να αδειοτηθεί για το σκοπό που φτιάχτηκε γιατί δεν τηρεί βασικά πράγματα. Εσείς ποια είναι η γνώμη σας για το ΚΗΦΗ όσον αφορά το οικονομικό μέρος;

    Απάντηση 2: Στο 1 σας απάντησα αλλά δεν το καταλάβατε.
    Για το 2. Τα προσόντα μου είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Η/Υ Πολυτεχνικής Σχολής του ΔΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων, αλλά δεν μου χρειάζονται για να εκτιμήσω ότι μια καμαρούλα μια σταλιά 2 επί 3 στην Κανδήλα με κατατμήσεις και απ ευθείας αναθέσεις πήγε 43 χιλιάδες, που εσείς ο ειδικός εκτιμάτε ότι είναι εύλογο κόστος. Οι Κανδηλιώτες ευτυχώς διαβάζουν και ξέρουν σε τι είδους κτίριο αναφερόμαστε και σε τι κατάσταση είναι όντας ανακαινισμένο με 43 χιλιάρικα πριν 8 μήνες.
    Για το 3. Για την λάσπη και την συκοφαντία δεν μας αφορά. Εδώ απαγορεύονται αυτά. Για την κατάθεση στοιχείων στην δικαιοσύνη αυτό είναι δουλειά άλλων και όχι δική μας.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δική σας δουλειά για να καταλάβω ποια ακριβώς είναι κ Σουλα? Θα μου επιτρέψετε και εμένα αυθαίρετα και υποκειμενικά όπως εσείς παραδεχεστε ότι κάνετε να αναρωτιθω γιατί ο κ Σουλας έχει αναλάβει εργολαβικα το άτυπο γραφείο τύπου του δημάρχου Κ χωρίς δισταγμό συκοφαντεί πολιτικούς αντιπάλους του δημάρχου? Ευσχημα είναι αλήθεια Για το γραφείο τύπου προπαγάνδας θα το πάρω πίσω εάν από το Σεπτέμβριο έως σήμερα το blog σας έχει ψελλίσει έστω και λίγο κριτική στο δήμαρχο Ακριβός στα πίτουρα και φτηνός στο αλεύρι Κ Σουλα Δεν τρώμε κουτόχορτο Είναι δικαίωμα σας αλλά μην επικαλειστε τη νομιμότητα και το καλό των δημοτών Πείτε ότι το μόνο που σας αφορά είναι να λιβανιζετε το Δήμαρχο και τους συν αυτό κάτι σαν τον Πρετεντερη αλλά εκείνος είχε και παχυλο μισθό Κ ΣΟΥΛΑ Εσείς προφανώς είστε ιδεολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κληθήκατε κ Σουλα επανειλλημένα να μας πείτε ποια παράνομη πράξη διαπιστώσατε εκ μέρους μου Αντί αυτού μας λέτε ότι δεν γνωρίζετε άλλα και δεν θα μπορούσατε να γνωρίζετε ότι έδωσα εντολή σε υπηρεσία του δήμου να πράξει εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος Και στη συνέχεια επιφυλάσσετε για τον ευατό σας το ρόλο της χαρτορίχτρας και της καφετζους που λεει το φλυτζάνι.
    Σας ερωτώ ευθέως Γνωρίζετε συγκεκριμένα με στοιχεία κάποια παράνομη πράξη μου και όχι υπεκφυγές και αοριστολογίες..Γιατί εγώ κ Σούλα όπως και οι δημότες μας αν δεν προσκομίσετε δημόσια συγκεκριμένα στοιχεία βλέπουμε ένα κοινό συκοφάντη.
    Που ως κοινός συκοφάντης πρέπει να αντιμετωπιστεί.
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Γεωργούλα εγώ έθεσα τα θέματα πολιτικά και αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα πράγματα που καταλαβαίνουν όλοι οι δημότες.
    Τα περί συκοφαντίας σας τα επιστρέφω και αναμένω.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου