Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μεσολόγγι: Νέα σύσκεψη για τον κορονοϊό COVID-19 στο Δημαρχείο (ΦΩΤΟ)


Στο πλαίσιο διαρκούς επικοινωνίας για την έγκαιρη λήψη μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊούCOVID-19, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστας Λύρος συγκάλεσε σήμερα  νέα σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο ι Πρόεδροι Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας Αριστόβουλος Τριβλής, Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου Βασίλειος Σπυρόπουλος, Πνευματικού Κέντρου Παρασκευή Πετρονικολού, εκ μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας ο κ. Μιχαήλ Ραπτάκης, ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας ΕΣΥ Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου Ηλίας Κορδάτος, ο επικεφαλής Διονύσης Τσιρόγλου και μέλη της ΕΟΕΔ Μεσολογγίου κι ο Κτηνίατρος Ευστάθιος Πατσουράκης. Παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Βασιλείου, ΠερσεφώνηΜελαχρή και Νίκος Καραπάνος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κων/νος Γιαννόπουλος, καθώς επίσης ο τοπικός σύμβουλος Διονύσης Φούντας.
Μετά την αναλυτική ενημέρωση από τους iατρούς Άρη Τριβλή και Ηλία Κορδάτο , ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος επεσήμανε προς τους εκπροσώπους των συλλόγων και φορέων πως η ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματικών φορέων θα είναι διαρκής, καθώς δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας αιφνιδιασμός σε πιθανή εκδήλωσηκρούσματος στην περιοχή. Όπως είπε, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος έχει προχωρήσει σε απολυμάνσεις σχολείων αλλά και αναστολή λειτουργίας παιδικών σταθμών και ΚΑΠΗ.    Επανέλαβε δε πως η ψυχραιμία και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, παραμένουν οι αποτελεσματικότεροι  τρόποι διαχείρισης της νόσου.

Σχόλια

  1. Ο Δήμαρχος ξηρομερου όταν το xiromeritis τόλμησε πολύ διακριτικά και με σεβασμό στο ιατρικό απόρρητο να ρωτήσει για μέτρα με έναν ακατανόητο τρόπο στοχοποιησε το blogspot ότι δήθεν τρομοκρατεί τους δημότες Σημεία των καιρών η αντίληψη για το δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών να ρωτάνε και των δημάρχων να απαντάνε με σεβασμό Η σύγκριση των δύο δημάρχων για την αντιμετώπιση της ίδιας κατάστασης Δεν θα την κρίνω Αλλά σίγουρα με κάνει να Λυπάμαι και να ανησυχώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου