Παναγιώτης Στάικος Πρώην Δήμαρχος Αστακού προς Golden Rooms !!!


Αγαπητά Golden Rooms ή επί τω ακριβεστέρω καλέ μου φίλε Βαγγέλη .!!!
Όταν εγώ παρουσίασα τις άσχημες εικόνες με τα κοράκια στους κάδους του Μύτικα και τις γάτες να κάνουν πάρτι στους κάδους του Αστακού της Χρυσοβίτσας , (του Προδρόμου και της Παλαιομάνινας αυτά ήταν τα Χριστούγεννα ), ασφαλώς δεν σαμποτάριζα την Δημοτική Αρχή και δεν δυσφήμιζα εγώ τον τόπο μου .
Η ίδια η την Δημοτική Αρχή σαμποτάριζε και δεν δυσφήμιζε τον εαυτό της αλά και τον τόπο μας με τις νεοκουμουνιστικές της εμμονές και ιδεοληψίες , αλλά και την ανικανότητα . !!!!
Παρά το γεγονός ότι εσύ εντέχνως ,αλλά εμφανέστατα με ειρωνεύτηκες , εγώ σου απάντησα με τον προσήκοντα σεβασμό και αγάπη , μη ξεχνώντας ότι υπήρξες συνεργάτης μου και μάλιστα επιτυχημένος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Έτσι λοιπόν όταν από την Παρασκευή πήγα στα πατρικά κτήματα στην περιοχή της Κυπαρισσίας, για να κλαδέψουμε με τους εργάτες τις ελιές και να κάψουμε τα κλαριά , πέραν του φυσικού κάλλους της περιοχής , το οποίο φροντίσαμε να απολαύσουμε με τον καλύτερο τρόπο , γιατί για εμένα αυτά είναι απόλαυση ζωής και πίστεψε με πως ξέρω, να απολαμβάνω την ζωή, όπως εγώ θέλω , χωρίς να χαλάω πολλά χρήματα , αντίκρισα και τις πάρα κάτω εικόνες με τους κάδους του Δήμου :
Παρά το γεγονός ότι σήμερα είναι Κυριακή και θα δικαιολογούσε κανείς και λίγες ατέλειες, τόσο στην έδρα του Δήμου Τριφυλίας , την Κυπαρισσία ( φαίνεται η φωτογραφία μπροστά στο Δημαρχείο με το πορτοκαλί αυτοκίνητο και τα άλλα αυτοκίνητα του Δήμου ) , όσο και σε (3) τρία άλλα μικρότερα χωριά δεν υπήρχε έξω από κάδο το παραμικρό σκουπίδι και εκεί ο Δήμαρχος είναι καινούργιος και ο πληθυσμός και η έκταση του Δήμου είναι σχεδόν τριπλάσια.!!!( Ο Δήμος Τριφυλίας έχει πληθυσμό 27.373 κατοίκους .Φιλιατρά μόνο 9.334 κατοίκους. Η Δ.Ε Γαργαλιάνων έχει μόνιμο πληθυσμό 7.940 κατοίκους, Η Δ.Ε Κυπαρισσίας έχει μόνιμο πληθυσμό 7.728 κατοίκους).!!!!
Αν θέλεις το καλό του συγγενή σου και συνάδελφου Δημάρχου μας , δεν νομίζω πως του κάνεις καλό, με το να απαντάς δημόσια για εκείνον .
Νομίζω πως είναι αρκετά έξυπνος, για να υπερασπιστεί τις πολιτικές του επιλογές και το έργο του .!!!!
Εσύ αν πραγματικά θέλεις το καλό του , τότε θα πρέπει να τον πιάσεις ιδιαιτέρως και να του πεις όσο είναι νωρίς , να διορθώσει την πολιτική του στο θέμα της καθαριότητας , γιατί όσο περνάει ο χρόνος ,αυτό θα γίνεται πιο δύσκολο και από ένα σημείο και μετά θα είναι αδύνατο .!!!
Παρουσιάζω μερικές από τις φωτογραφίες με την ομορφιά παντού .!!!
Με εκτίμηση
Dr. Παναγιώτης Στάικος
Πρώην Δήμαρχος Αστακού





















Σχόλια