ΠΡΟΣ: Διαχειριστή Mytikas Press
Κύριε Σούλα, Στις 28 Μαρτίου αναρτήσατε στο blog σας mytikas press άρθρο με την ονομασία «Εγκαταλείπεται το προσφάτως ανακαινισμένο με το ποσό των 40.009,71 € κτίριο του ΚΗΦΗ Κανδήλας, λόγω ακαταλληλότητας για αδειοδότηση του ως ΚΗΦΗ, βάσει του σχετικού νόμου» Στο συγκεκριμένο άρθρο, για όσους δεν σας παρακολουθούν, μας παρουσιάζετε την ακαταλληλότητα του κτιρίου στην Κανδήλα, που έως τώρα προοριζόταν να λειτουργήσει ως ΚΗΦΗ, επικαλούμενος το σχετικό ΦΕΚ και το νέο πρόγραμμα δράσης του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, αφήνοντας αιχμές τόσο ως προς το πρόσωπό μου , όσο και ως προς το προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, τις επιτροπές παραλαβής και τους αναδόχους των εργασιών.
Μάλιστα για να πείσετε παρουσιάζετε φωτογραφίες πριν καν ολοκληρωθεί ως κτίριο ενώ χωρίς να έχετε δει κάποιο επίσημο έγγραφο που ορίζει την ακαταλληλότητα του κτιρίου για ΚΗΦΗ προβαίνετε σε συμπεράσματα. (Εκτός και αν έχετε δει κάποιο επίσημο έγγραφο της Κοινωφελούς, έχετε δει;;;; και πώς;;; ) Γιατί εμένα που με αφορά κιόλας ούτε έγγραφο επίσημο μου έχει σταλεί περί ακαταλληλότητας, ούτε πολιτική ευθύνη μου ζητήθηκε και μάλιστα αναρωτιέμαι τα εξής: Το προηγούμενο ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης παρέδωσε στον τωρινό Πρόεδρο και το νέο ΔΣ το κτίριο ως έχει στις ακόλουθες φωτογραφίες.
Και από αυτές ας κρίνουν οι πολίτες αν ήταν έτοιμο, αν ανταποκρίθηκαν οι ανάδοχοι στις εργασίες που τους ανατέθηκαν με απ’ ευθείας ανάθεση, αν ήταν σύμφωνο με το ΦΕΚ. Δεν θα τους πω εγώ, γιατί εγώ φυσικά και ξέρω. Και συνεχίζοντας, στο πρώην διοικητικό συμβούλιο που αποδεικνύεται από επίσημα έγγραφα ήταν και ο κ. Τζαχρήστας Παναγιώτης (νυν αντιδήμαρχος).
Τόσο από τον ίδιο αλλά και οποιονδήποτε άλλο δεν υπήρξε κάποια επίσημη διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια υλοποίησης των εργασιών, την πορεία του ΚΗΦΗ μέχρι και την παράδοσή του.
Πώς τώρα λοιπόν σαν προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας αποφασίζει την ακαταλληλότητα του κτιρίου για ΚΗΦΗ; Δεν είναι κάπως αντιφατικό; Τι άλλαξε; Και ας έρθουμε και στο σήμερα.
Το νέο Δ.Σ. προχώρησε σε ακαταλληλότητα, με επίσημα έγγραφα ή χωρίς, στο προφορικό , με σχετική ανικανότητα να συντηρήσει κτίρια που παρέλαβε, με κάτι άλλο...δεν ξέρουμε και ούτε και το ψάχνουμε, εφόσον επισήμως δεν κληθήκαμε για κάποιο απολογισμό. Αναρωτιέμαι όμως κ. Σούλα ως απλός πολίτης, γιατί δεν παρουσιάζετε αναλυτικά τα δεδομένα ως έχουν;;; Δηλαδή για να σας το κάνω πιο λιανά, μας παρουσιάσατε στο πρόγραμμα δράσης την ακαταλληλότητα του κτιρίου και την εγκατάλειψή του με προφανή σκοπό να με θίξετε προσωπικά αλλά και να θίξετε και το προηγούμενο ΔΣ, δεν μας είπατε όμως το νέο ΔΣ που σχεδιάζει να κάνει ΚΗΦΗ σε άλλο κτίριο, που απ’ ότι βλέπουμε είναι το πρώην Δημαρχείο Κανδήλας τι ποσό διαθέτει φέτος γι’ αυτό το σκοπό;;; Να σας πω εγώ που είδα 1.000 ευρώ. Ναι μόλις 1.000 ευρώ, με τα οποία καλείται να εναρμονιστεί στο ΦΕΚ που αναφέρετε εσείς ο ίδιος. Αν αυτά λοιπόν δεν είναι αερολογίες , για να μην πω κοροϊδίες τότε τι είναι; Και δεν ερωτώ το νέο ΔΣ, ερωτώ εσάς που φροντίζετε να ενημερώνετε τον κόσμο μονόπλευρα, σαν άλλος σωτήρας του Ξηρομέρου και σαν λαϊκός δικαστής που μας δικάζει σε καθημερινή βάση χωρίς καμία αντικειμενικότητα.
Λυπάμαι που θα το πω.
Αλλά είσαι πιο ΚΙΤΡΙΝΟΣ και από τον ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΠΟ. Αφήστε τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους και τους διοικούντες να διοικούν, όπως επίσης και την αντιπολίτευση να κάνει τη δουλειά της. Φιλικά, Κώστας Γεωργούλας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου Υ.Σ. Τόσο πολύ σε χάλασε η ταμπέλα που το λες και το ξαναλές; Εγώ κ. Σούλα την υπογραφή μου έχω μάθει να την βάζω τόσο στα κείμενά μου , όσο και στα έργα μου, δεν κρύβομαι σε λαγούμια και συνωμοσίες. Ήμουν , είμαι και θα είμαι εδώ για τους πολίτες.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΣχόλια

 1. Διάβασα τυχαία κάποια προσπάθεια να δικαιολογηθεί το υπόγειο της δημοτικής αρχής..
  Τα ερωτήματα που τέθηκαν παραμένουν αναπάντητα
  1.Το κτίριο 1/9 που παρέλαβαν ηταν οπως φαίνεται στις φωτογραφίες
  2. Ο κ Τζαχρήστας προϊστάμενος σήμερα της τεχνικής υπηρεσίας έκρινε ως ακατάλληλο το κτίριο που επι θητείας του στο δ.σ.της κοινωφελούς δημιούργησε για τις ανάγκες του ΚΗΦΗ
  3.Το ποσό που προβλέπεται στο προϋπολογισμό για το νέο κτίριο που θα χρησιμοποιηθεί για ΚΗΦΗ είναι όντως 1.000 ευρώ; αρκούν τα χρήματα αυτά η εμπαιζουν τους δημότες;
  4.Σε ποιες ενέργειες προέβησαν απο 1/9 εως σήμερα για τη λειτουργία του ΚΗΦΗ
  Εν τέλει όποιος ασχολείται με τα υπόγεια τύπου της δημοτικής αρχής το λιγότερο είναι να λερώσει τα παπούτσια του ..
  Φιλικά

  Κώστας Γεωργούλας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αφού τυχαία το διαβάσατε και τις αποστομωτικές πληρωμένες απαντήσεις, τις είδατε ως δικαιολογίες με το δικό σας το μυαλό, ένα πράγμα κρατήστε:
  Εμείς κ. Γεωργούλα δεν περιδιαβαίναμε, ούτε περιδιαβαίνουμε, ούτε στο μέλλον θα το κάνουμε ποτέ τους χώρους του Δημαρχείου, ούτε σε υπόγεια, ούτε σε ισόγεια, ούτε σε ανώγια.
  Δεν είμαστε των μεγάλων και εμβληματικών κτιρίων.
  Στο Δημαρχείο ερχόμαστε μόνο για ένα λόγο, να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας για να μην χρωστάμε ούτε ευρώ, όπως πάντα κάναμε και για να απαιτούμε τα χρήματα μας να πιάνουν τόπο. Μιλάμε πάντα πολιτικά.

  ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ

  https://mytikaspress.blogspot.com/2020/03/blog.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου